20-aastane
Hotelli külastaja
A warm smile is the universal language of kindness.
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 8, 2015 20:29:41 GMT 2
Viola alustas oma hommikut nagu iga teist. Tõusis üles, jõi kohvi, sõi, jõi veel kohvi ning istus veid arvutis. Vil polnud täna midagi eriti plaanis ning neiu mõtles et teeks veidi trenni kuna õues oli vihmane otsustas Vi minna spordisaali. Viola otsis välja oma trenni asjad. Täiesti tavaline valge top, mustad nike retuusid ning valged nike tossud, millest üks oli kuhugi kadunud. Vio otsis oma tossu tükk aega ning kui selle lõppuks leidis hakkas spordisaali poole liikuma. Enne kui Viola sinna jõudis mõtles neiu veel et äkki ei lähe sinna seal nii kui nii palju rahvast ja Vi pole ammu trenni ka teinud. Kui Viola üks hetk spordisaali jõudis polnud seal veel hetkel kedagi. Vi läks jooksulindile pani klapid pähe ja hakkas jooksma.
OT:Jay
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
If it doesn't challenge you, it won't change you.
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 9, 2015 15:49:43 GMT 2
Õues oli tõesti olnud kole ilm, kuid see Jay'd ei seganud, sest ta töötas nii kui nii siseruumides. Enda toimetused puhketoas tehtud saanud vahetas ta enda riided lühkarite ja särgi vastu ning viskas endale siis rätiku üle õlgade. Kaasa haaras ta enne lahkumist ka telefoni ja veepudeli. Hommikul polnud keegi endale aega jõusaali broneerinud nii, et Jay otsustas vaba momenti ise ära kasutada ning spordisaalis enda hommikupooliku veeta. Olles valmis lahkus ta tühjast puhketoast ning jalutas viisijuppi ümisedes spordisaali tervitades mõnda kolleegi keda teel nägema juhtus. Spordisaali sisse kõndides avastas ta enda üllatuseks siiski, et see polnud tühi. Peast käis läbi mitu mõtet, millest üksi oli, kas ta oli enda graafikus vea teinud, selles ta kahtles ning ju oleks neiu ise Jay üles otsinud, kui nii oleks olnud. Mees laitis selle mõtte maha ning läks teise jooksulindi juurde, mis oli selle kõrval, millel neidis jooksis. Jay pani enda asjad maha ning tegi lihased soojaks, seejärel ise ka jooksulindile astudes ning jooksma hakates, jätkuvalt sama viisi ümisedes.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 9, 2015 16:37:02 GMT 2
Vio jooksis rahulikult kuni nägi et neiu kõrvale tuli keegi. Neiul oli väga piinlik sest Vi arvas et ta jookseb halvasti ning talle meeldis pigem trenni teha üksi kui kellegiga koos. Viola vaatas korra kõrvale et näha seda inimest kes ta kõrval on kuid ei tahtnud aua jõllitada nin pööras pea ruttu tagasi. Viola tundus nägu väga tuttav kuid tõesti ei suutnud välja mõelda kes too mees oli. Neiu siis jooksis edasi ning tõstis tempot. Vi tundis ennast väga ebamugavalt ning otsustas jooksmise lõpetada.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 9, 2015 19:28:22 GMT 2
Jay oli enamiku ajast silmad kinni jooksnud, kuid kui need avas oli tema kõrval olev jooksulint tühi. Veidi üle õla piiludes märkas ta, et blondi peaga neiu oli jooksmise jätnud. Nii palju kui mees tüdruku nägu nägi paistis ta tuttav, kuid ei suutnud päris täpselt meenutada, kust või kuidas ta neiut teadma peaks. Jay jätkas jooksmist ning jättis enda ümisemise pooleli vaadates nüüd otse ette. "Segasin su jooksmist?" küsis ta siis, lootes, et naine saab ikka aru, et küsimus oli esitatud talle ja ei arvaks, et Jay on veidrik, kes iseendale küsimusi esitas. Ning lisaks oli levinud see, et inimestele meeldis üksinda trenni teha.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 9, 2015 20:35:21 GMT 2
"Ei ei seganud" vastas Vio ning jälgis väga pingsalt poisi nägu. Neiu teadis et oli seda kusagil näinud ja väga ammu. "Omg!" karjus tüdruk järsku "Jay?" küsis siis neiu üle. Neiul oli väiksana olnud sõber Jay kellega ta alati koos oli. Samuti meeldis Jay Vile vanasti ning nüüd kutt kes tema ees seisis nägu välja kõvasti hotim versioon Jayst."Sorry et karjusin nii sest sa meenutad ühte mu kunagist sõpra" lausu Vio ruttu põhjenduseks ennekui poiss kaseb neiu hullumaija panna.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 10, 2015 16:55:25 GMT 2
Jay jättis jooksulindi seisma ning hüppas sellelt maha. Jay ehmus, kuid ei võpatanud, kui tüdruk karjatas. Jay kortsutas kulmu, kui neiu ta nime mainis. "Ee.. jaa.." pomises ta vaikselt proovides meenutada, kas ta tunneb naise ära. Peale väikest, kuid pinksat pingutamist meenutas ta ees seisev neidis minevikus tundnud tüdrukut. "Viola?" pakkus mees kulmu kortsutades. Nüüd, kui ta oli Vi nime suutnud meenutada meenusid ka minevikus toimunud sündmused ning see, kui hästi nad läbi said.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 10, 2015 17:06:06 GMT 2
"Jah naeratas tüdruk. Neiu tundis kuidas poiss mõtlest temast kui hullust, sest siiski oli neiu karjuma pistnud kui hull. "Sa oled muutunud... heas mõttes muidugi" naeratas Vio "Ja mis siin teed... puhkad? töötad?" küsis siis neiu veel. Viimased asjad mida Jay ja Vio koos tegid olid naabrite uksele koputamine ja ära jooksmine. Pahandusi sai ka palju tehtud ning pea kunagi ei jâänud Viola süüdlaseks.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 10, 2015 17:33:40 GMT 2
"Ahah," muigas Jay ning tammus Violale lähedamale neiut siis kallistades, vaevalt, et tal midagi selle vastu oli. Mees oli õnnelik, et ta veel higistama polnud jõudnud hakata. "Sina samuti, aga lühike oled jätkuvalt." lisas ta naeratades ning tüdrukust uuesti eemale astudes. "Töötan, kui aus olla, treenerina ja puha. Ma pakun, et sina puhkad? Ma oleks ilmselt uuest personaliliikmest kuulnud." pakkus ta.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 10, 2015 17:56:50 GMT 2
"Ei ma ei puhka tglt ma niisama murran hotellidesse sisse ja käin trenni tegemas" naeratas Vi "Puhkan vanematest ja nii edasi" lausus neiu. Muidugi tahtis Viola neist puhata sest vanemad hellitasid neiut liiga palju. "Kas ma saaks siis ühe eratrenni kunagi" muigas neiu. Musklit tuleks küll kasvatada.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 10, 2015 18:01:07 GMT 2
"Jah, seda ma arvasingi." muigas Jay Viola esimese vastuse peale ning noogutas teisele. "Saab ikka.. millalgi." ütles Jay, sest tal polnud õrna aimu ka millal ta saaks Vioga eraldi trenni teha. Graafik tal peas ei olnud ning seda pähe oli ka suhteliselt võimatu õppida, sest alati oli neid, kes alt ära hüppasid. "Kauaks sa hotelli jääda plaanid?" uuris mees, sest ta tahtis kindlasti veel millalgi Violaga kokku saada. Arvatavasti oli neil palju rääkida.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 10, 2015 18:17:18 GMT 2
"No ma ikka olen veel paraja portsu aega siis" naeratas Vio."Mulle väga meeldib siin ma lausa ei tahakski lahkuda" naeratas Viola. "Kuidas sul läinud on ja kuidas ja kus sa elad ja kõike muud. Räägi kõigest" Lausus Viola väga rõõmsameelselt ning vajus vaikselt põrandale istuma nagu laps kellele räägitaks kohe muinasjuttu.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 10, 2015 18:31:54 GMT 2
"Selge, jätan meelde." ütles Jay ning noogutas Violaga nõustudes. Koht oli tõesti kohati sõltuvust tekitav. "Ma elan korteris, üllatus-üllatus," muigas Jay,"mul on läinud normaalselt. Kasvasin ukse taga kella laskmisest ja minema jooksmisest välja ja puha." Mees istus samuti, kuid toetas ennast jooksulindile, mis ei töödanud. "Ma ee.. tegelen surfamisega, natuke. Ega ma mingi väga põnev ei ole nii, et räägi endast." vudistas ta siis kiirelt.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 10, 2015 18:42:48 GMT 2
"Ma siiani jooksen mööda uksi ja lasen kella" muigas Vi "Minu arust oled sa küll põnevam... või noh vähemalt on sul põnevam elu kui mul" naeratas Vi "Ma elan vanemate juures siiani... kuidas naad saavad siis oma beebi minema lasta. Või tegelt hetkel elan hotelli toas või midagi sellist. Siis tööl hetkel ei käi ja suhte staatus on külmkapp nii et ei kurda eriti" vudistas Tüdruk "Kuidas muidu on oma korteris elada ja kõike seda." Uuris siis Vi kes on alati soovinud omaette elamist.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 10, 2015 19:44:40 GMT 2
"Ma ei kurdaks, kui mulle toit ise valmis tehtaks. Tavaliselt on vanematega elamisel see luksus." muigas Jay. Endale toidu tegemine oli tõsiselt tüütu ja ega Jay selles eriti osav ei olnud ka nii, et tavaliselt tellis ta koju valmistoitu. "Kui vanemate juurest välja kolid, mis sa siis teha plaanid?" küsis ta. "Korteris on aegajalt üksik olla, omaette olemine tüütab ära ning see tõttu ma peamiselt ainult magan seal. Päeval olen tööl ja õhtuti liigun väljas. Pole midagi nii põnevat, kui arvata võiks," lausus ta, "kui sa siin nii kui nii kavatsed veel pikalt olla siis astu läbi." Jay võttis maast enda veepudeli ja jõi sealt ühe lonksu.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 10, 2015 20:13:39 GMT 2
"Mulle meeldib süüa teha nii et vanemad ei teegi süüa mulle" naeratas Vio, kes pigem tegi oma vanematele süüa kui vanemad temale. "Kui ma vanemate juurest välja kolin... otsiks tööd ning siis hiljem leiaks mehe ja siis nii edasi" naeratas Viola. "Muidugi astun" säras Vi. "Aga sinul mis tulevikus plaanis on? Jääd siia või kolid kuhugi ära või ma ei tea?" küsis Neiu ning tegi oma juuksed lahti et patsi sättida.
|
|