20-aastane
Hotelli külastaja
A warm smile is the universal language of kindness.
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 13, 2015 21:46:03 GMT 2
"Võime ka kohe minna kui sa näljane oled" naeratas Violaning keeras ennast poisi poole. "ettekäändeks?" Küsis neiu.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
If it doesn't challenge you, it won't change you.
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 15, 2015 18:57:30 GMT 2
"Ma olen väga näljane." vastas Jay. Tegelikult oli kutt enamiku ajast näljane. "Ettekäändeks." noogutas Jay Violale otsa vaadates. Las neiu mõtleb ise välja, mis ettekäändeks, kuigi Jay enda jaoks oli see ilmselge.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 15, 2015 20:42:55 GMT 2
Või vaatas poisi poole ming lihtsalt naeratas. "Nii tore on sind üle pika aja näha" ning neiu läks ja tegi poisile kalli. Viola on inimene kellele meeldib ükskõik mida ja ükskõik millal kallistada. "Sa küll näljane ei tundu." muigas Vi
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 19, 2015 22:25:11 GMT 2
"Sind samuti." vastas Jay. Violat oli tõesti hea ja tore üle pika aja näha. "Ma oskan enda näljatunnet hästi varjata," ütles mees muiates, "aga lähme vahetame riided ära? Kui sa just nendega tulla ei taha?"
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 20, 2015 23:56:27 GMT 2
"kas need ei sobi?" Muigas Vi ningi poseeris veidi ja imelikult. "Tegelt ma vahetaks ära küll" naeratas Vio ning võttis oma asjad kokku ja hakkas välja liikuma.
OT: Kas kolime teemaga teise kohta?
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 22, 2015 20:07:35 GMT 2
"Mulle sobib," muigas Jay. Tal polnud liibuvate riiete vaatamise vastu midagi, mitte, et ta mingi pervert oleks aga jah. "Oled sa kindel?" küsis mees, hakates nüüd kahetsema, et selle välja oli pakkunud. Kuigi ilmselt oleksid mõlemad riided nii kui nii ära vahetanud. Jay Haaras samuti enda asjad ning nad läksid koos Violaga välja.
OT: Jepp, viitsid ise teha?
|
|