22-aastane; treener
Hotelli tööline
If it doesn't challenge you, it won't change you.
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 10, 2015 20:27:32 GMT 2
"Võid mulle süüa tegema tulla," muigas Jay ning noogutas taaskord Viola plaane kuulates. "Kindlaid plaane mul ei ole, võibolla võtan koera, võibolla kolin ära, ei oska öelda." vastas Jay õlgu kehitades. Tõesti ei osanud ta enda tulevikult midagi oodata. Võibolla mingi aja töötab ta hotellis, kuid igaveseks ta siia kindlasti tööle ei kavatsenud jääda. "Niisiis, kuidas Jacob elab?" uuris ta Vio venna kohta, kellega ta lapsepõlves samuti võrdlemisi hästi oli läbi saanud.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
A warm smile is the universal language of kindness.
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 10, 2015 20:37:42 GMT 2
"kui sa ilusti palud eks ma siis tulen" naeratas Vi "Jacob elab oma tüdrukuga kaks maja edasi... see tüdruk on kohutav nagu jube lihtsalt mul on Jacobis kahju lausa" lausus Vio. "Jacobi tüdruk on lihtsalt üks suur pugeja ja ma ei tea mis asi. Ta on räme Bitch lihtsalt." vuristas Viola ruttu nagu keegi tuleks ja kuuleks neid kohe. "Aga noh Jace saab hakkama temaga nii et mis ma ikka virisen." naeratas Viola selle peale.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 11, 2015 19:23:57 GMT 2
"Noh.. vähemalt läheb tal hästi.. vist." ütles Jay ning pani pudeli enda kõrvale maha, viies seejärel pilgu aknast välja. "Niisiis, mis sa homme teha plaanid või täna.. hiljem?" küsis ta uuesti Viola poole vaadates. Oleks hea vanu aegu meelde tuletada ning ausalt öeldes, oli Vi suureks ja ilusaks naiseks saanud nii, et temaga taas kahekesi olemine oleks ainult positiivne olnud.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 11, 2015 22:08:43 GMT 2
"jah läheb hästi" naeratas Viola "mitte midagi tegelikult ei tee. Kas sul ettepanekuid?" küsis Vi kes oleks meelsasti Jayiga välja läinud ning samuti vanu aegu meenutanud või uusi mälestusi loonud. "Kuidas sinu õdedel läheb?" uuris siis Vio Jay õdede kohta. Samal ajal tõusis neiu vaikselt püsti ning toetas ennast nüüd vastu seina.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 12, 2015 8:40:40 GMT 2
"Võime homme linna minna, mul peaks vaba päev olema," pakkus Jay. Muidugi kui Vi soovis võisid nad ka hotellis olla. "Mõlemal läheb hästi, lõpetavad kooli ja kolivad ilmselt vanemate juurest varsti välja. Cleo arvab jätkuvalt, et ma tegin midagi, mis mind idioodiks teeb, aga ära küsi, mis see on, sest ma ei mäleta." naeris Jay. "Aga, teemat uuesti muutes, kui sa linna ei viitsi minna siis võime midagi muud välja mõelda."
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 12, 2015 9:16:40 GMT 2
"võime küll linna minna" nõustus Vi kes oleks sinna hea meelega läinud. "no kui on ilus ilm võime ka rannas olla v kui on kole ilm hotelli avastada... või noh ma avastaks seda mitte sina" naeratas Viola. Neiul oli raske otsustada kuhu minna sest Vi polnud käinud paljudes kohtades. "Otsusta sa mis teeme" otsustas siis lõpuks Vi et laseb poisil valida.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 12, 2015 16:10:21 GMT 2
"Siis on vaja ilmateadet vaadata, aga ega mul erilist vahet ei ole, kas me läheme linna, randa või ma aitan sul hotelli avastada." seletas Jay ja ajas ennast püsti. "Aga, mis plaanid sul täna on?" küsis Jay. Vaevalt, et nad terve päeva spordisaalis jaksaks istuda ning lisaks sellele ei öelnud Jay söögist ära, "kui sa burksist ära ei ütle, siis ma teen välja."
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 12, 2015 16:38:04 GMT 2
"Plaanid on vaadata telekat ja voodis lamada" naeratas Vio. "kes see tasuta toidule ikka ei ütleb" muigas Vio. Kuigi burgeri polnud just neiu lemmikute hulgas. "Kas sul täna täiesti vaba või on tööd ka" uuris siis neiu poisi graafiku kohta.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 12, 2015 19:21:17 GMT 2
"No.. paistab, et su plaanides toimus muutus," muigas Jay, kellel isiklikult polnud burgeri vastu midagi. Kui Vi tahtis võis ta midagi muud ka valida, aga mees ise kavatses siiski burksile kindlaks jääda. "Keegi vist oli jah kuskil vahel, aga ehk saan kellegagi vahetused ära vahetada," arvas ta. Jay vedas ennast hantlite juurde, kuid enne nende tõstmist venitas veidi käsi, et lihased soojemaks saada.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 12, 2015 20:05:41 GMT 2
"Tundub nii" naeratas Viola. Ja jälgis kuidas Jay liikus hantlite juurde "Kuule ega sa minu pärast ei pea tööd ära jätma ju." Lausus Vi. Kuna poiss läks hantlite juurde otsustas Vio et treenib enda painduvust ning istus poisi juurde maha ja hakkas painutama.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 12, 2015 23:51:44 GMT 2
"Ausalt öeldes pole mul vaba päeva vastu midagi." tunnistas Jay ning haaras ühe hantli kätte. Siis vaatas ta Viola poole olles hantli peaaegu maha pillanud. Neiu oli painduv. "Aga, kui sa tahad siis ma ei pea sind päev otsa tüütama."
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 13, 2015 0:15:23 GMT 2
"Ei sa ei tüüta mind" naeratas Viola. Vi jälgis kuidas poiss trenni tegi. Vio painutas edasi aga võis jääda ka poissi jõllitama aga noh vaade oli ju ilus. "Kas lähme võtame pärst siis burgerit?" küsis neiu kui taipas et jõllitas Jayd.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 13, 2015 16:06:40 GMT 2
"Olgu," vastas Jay ning pani hantli tagasi sinna, kust selle võtnud oli. "Tegelikult me võime kohe ka minna, aga kuna ma pakun, et sa tahtsid siin trenni teha siis lähme hiljem, jah." kinnitas Jay neiu sõnu ning toetas ennast uuesti vastu seina käies silmadega üle Viola ning vaadates siis aknast välja, et mitte jõllitama jääda.
|
|
20-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Viola Parker on Sept 13, 2015 18:25:06 GMT 2
"Me võime ka kohe minna" naeratas Vi. Viola painutas veel veidi ning siis tõusis püsti ja sättis juukseid. Kuna Jay vaatas aknast välja liikus Vi poisi kõrvale ja vaatas aknast välja "Mis seal on et vaatad koguaeg sinna" naeratas Viola kuigi see oli vist teine kord kui Jay aknast välja vaatas.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 13, 2015 21:05:12 GMT 2
"Siis lähme kohe," arvas Jay. Nii kui nii võis ta jõusaali ükskõik, mis muul ajal tagasi tulla. Jay muigas kui Viola selle küsimuse oli esitanud. Tegelikult polnud õues midagi erilist. Sama vaade, mis iga teinegi päev. "Äkki ma kasutan seda lihtsalt ettekäändeks?" pakkus Jay naeratades. Kuigi noh, kui väga otsinud oleks oleks sealt väljast ka midagi leidnud, mis huvi oleks pakkunud.
|
|