23-aastane; Juhataja asetäitja
Hotelli tööline
|
Post by Brylee Holt on Sept 20, 2015 18:21:52 GMT 2
Brylee tööpäev lõppes tavapäraselt viiest. Naine teadis, et lubas päeva oma parima sõbrannaga veeta, aga nad ei olnud kokku leppinud, mida teevad. Igaks juhuks ostis naine endale kaks pudelit veini - punase, kuiva ja valge, magusa -, maasikaid, krõpsu, dipikastet, grill-liha, juustukuubikuid. Kui neil äkki on plaanis Brylee juurde jääda, siis saab rõdul istuda, grillida, veini juua ja jutustada. Aga kes teab, võib-olla Petunia tahtis üldse šoppama minna. Pidi lihtsalt ära kuulama, mida sõbranna teha ihaldas. Brylee hüppas koju jõudes kiirelt duši alt läbi ja sättis end siis diivani peale istuma telekat vaatama. Tema juuksed olid veel märjad ja vajasid kuivatamist. Aega ju oli. Petunia Evans
|
|
22-aastane; toateenindaja
Hotelli tööline
I'm gonna live till I die.
|
|
|
Post by Petunia Evans on Sept 20, 2015 18:50:47 GMT 2
Petunia oli tõesti sõbrannaga kokku leppinud, et veedavad koos aega. Tüdruku tööpäev lõppes täna alles kell pool kuus seega pidi ta kiirustama. Kuna nad tõesti ei leppinud kokku mida teevad siis käis ka temagi poest läbi ning ostis natuke süüa. Viinamarju, pool arbuusi ning ka teisi puuvilju kuna viimasel ajal on hakanud tüdruk tervislikumalt toituma aga ta teadis, et võib sõbranna juurest leida asju, mis ei ole tervislikud. Täna võis siiski erandi teha. Joogiks ostis ta ka mõned siidrid. Peale seda, kui käis poest, võttis ta suuna koheselt sõbranna juurde. Umbes kümne minuti pärast oli ta ka seal. Natuke läks tal aega, et leida oma autole koht aga selle leidis ta ka peagi. Petuni koputas tüdruku uksele ning astus siis ise sisse, kuna nad lubasid seda üksteisel teha. "Hei," lausus ta ning sulges enda järelt ukse.
|
|
Hotelli tööline
|
Post by Brylee Holt on Sept 20, 2015 22:10:16 GMT 2
Brylee jalad olid asetatud kohvilauale samal ajal, kui neiu kanaleid läbi lappas. Lõpuks peatus ta mingi seebika peal. Komöödia, nimelt. Päris hea tundus teine, sest ajas naise koheselt naerma. Peagi kuulis ta koputust ja ei suvatsenudki end üles ajada, sest teadis, et kui tegu on Petuniaga, siis astub neiu kohe uksest sisse. Ja nii oligi. "Tsau," tervitas Bry sõbrannat naeratusega. "Mis sa täna teha tahad? Minu juures olla või välja minna kuskile?" küsis tüdruk. Võimalusi oli palju - šoppamine, ujumine, kino, misiganes.
|
|
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Petunia Evans on Sept 21, 2015 17:46:46 GMT 2
Esimese asjana läks tüdruk sõbranna kööki ning asetas poekotti lauale ning liikus siis Bry juurde. "Ma arvan, et võiksime täna sellise koduse ja hubase õhtu veeta. Ma olen tööst päris väsinud," tõdes neidis. Mõned hotelli külastajad on ikka täielikud sead ning jätavad endast maha suure laga mida toateenindajad koristama peavad. Õudne. Täna kahjuks sattus Petunia ühe sellise toa otsa. Neidis viis enda pilgu telekale ning istus sõbranna kõrvale. "Või tahad sa midagi muud teha?" päris ta enda sõbrannalt. Äkki tal oli hoopis mingi muu plaan.
|
|
Hotelli tööline
|
Post by Brylee Holt on Sept 21, 2015 19:34:57 GMT 2
Brylee raputas pead. "Mkm, ei taha. Oleme siin," lausus naine. "Ma ostsin grill-liha ja kanafileed. Võiks grillida. Mul on küll kõht tühi," lausus Bry. Ta nägi ka kotti sõbranna läheduses. "Mida sa ostsid muidu? Mul on ka igasugu snäkke," sõnas Bryles. Ta tõusis püsti ja ulatas puldi Petuniale. "Näe, võid kanaleid vahetada ja telekat vaadata või hakata asju juba rõdule sättima. Mõnus soe on ja vaade on ka hea, võiks seal istuda. Ma lähen panen riidesse ja kuivatan juuksed ära," lausus Brylee ning oma toa poole teel ta oligi. Tagasi tulles tõmbas ta kohe külmkapi ukse lahti, et sealt lihad ja vein välja võtta. Lihad viis ta rõdule, jättes lükatava ukse pärani lahti. Temperatuur oli ju Puerto Ricol soe. Brylee lülitas gaasigrilli sisse ja läks pokaalide järgi. OT: Pean mainima, et Brylee korteri rõdu äär on palju madalamal kui piltidel paistab. Vaade on ka kenasti linnale.
|
|
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Petunia Evans on Sept 22, 2015 21:35:21 GMT 2
Petunia naeratas, kui sõbranna lausus, et on nõus temaga siin olema. Tüdruk oleks küll läinud kuhugi mujale, kui Bry seda tahtnud oleks aga ikkagi oleks ta eelistanud olla korteris. "See on väga hea idee," lausus neidis, kuna ega ka tema pole viimasel tunnil midagi söönud vaid tuli koheselt siia. "Amm.. Erinevaid puuvilju," ütles tüdruk ning võttis sõbrannalt puldi. Hetkene saade talle eriti ei meeldinud ja seega vahetas ta kanalit. Teise kanali pealt tuli mingi põnevusfilm ning ta jäi seda veidikeseks vaatama. Vaadanud veidike seda saadet tuli talle meelde, et ta peaks hakkama asju rõdule viima ja seda ta tegigi. Oma asjad viis ta juba rõdule ning oli valmis juba uuesti kööki minema aga siis tuli Bry ning ta sundus ise kööki. Veidikese ajapärast oligi ta liha ja veiniga tagasi. "Kuidas sa ikka endale nii ilusa koha leidsid?" küsis ta sõbrannalt, kui teine tagasi tuli. Scar'il endal oli ka ilus korter aga mitte nii ilusa vaatega kui sõbrannal.
|
|
Hotelli tööline
|
Post by Brylee Holt on Sept 25, 2015 17:58:21 GMT 2
"Küll sa oled ikka tervislik," kommenteeris Bry puuviljade peale, aga tegelikult polnud tal puuviljade vastu midagi. Ta lausa armastas neid, ent armastas ka rämpsu aeg-ajalt süüa. Kahvlid ja noad vedas ta samuti rõdule. "Ma näen, et sa tõid siidrit ka. Kumba esimesena tahad?" küsis neiu. "Mul vedas lihtsalt. Aga ega see odava hinnaga polnud. Kõik hea maksab," lausus neiu. Tal on siiski päris hea töökoht tänu Christianile. "Muide, mul on salatimaterjali ja ketšupit ka, kui tahad kumbagi neist liha kõrvale süüa," lausus Brylee. Friikaid tal hetkel polnud, neid oleks iseenesest olnud ka hea teha kõrvale. Ta avas mingis punase veini marinaadis oleva lihakarbi ja ladus need tükid grillile, mis kohe särisema hakkasid.
|
|
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Petunia Evans on Sept 27, 2015 19:58:12 GMT 2
"Kuule, mõtlesin jah, et proovin olla," lausus neidis muiates. Ka Petunia sõi rämpstoitu aga proovis sest hoiduda. Mis mõtet on trenni teha, kui tervislikult ei toitu. "Võiksime alustada vist siidrist," arvas tüdruk. Hiljem võib veini peale edasi minna, kui mahti on. Väga purju pole vaja ka jääda siin. Tõsi see on, kõik hea maksab. "Oleks mul ka nii hea palk, ostaks ma ka endale sellise koha," lausus Petunia, kuigi tal oli niigi hea palk. Aga alati võib see parem olla. "Ma lähen toon selle siis ära," lausus neidis ning läks kööki ning otsis sealt salatimaterjali. Leidnud need, viis ta asjad rõdule ning vaatas, kuidas sõbranna liha grillile pani. "Kuidas tööl läks ka muidu," küsis Scar ning pani salatimaterjali lauale. Koheselt hakkas ta neid ka kokku panema.
|
|
Hotelli tööline
|
Post by Brylee Holt on Sept 28, 2015 13:53:58 GMT 2
"Millest selline meelemuutus?" uuris Brylee. Tegelikult oleks ta pidanud Petunia eeskuju järgima, aga tal polnud selleks piisavalt jaksu, et magusast lahti öelda. "Olgu, alustame siidrist," nõustus Bry ja kallas siidrit pokaalidesse. Pokaalid olid küll veini jaoks mõeldud, aga who gives a shit. Nad näevadki niimoodi fancymad välja. "Olgem ausad, mida rohkem on sul tutvusi, seda kergem on saada ka paremat töökohta. Ma võin Christianile sind mainida, kui tahad mingi muu töökoha peale asuda," sõnas neiu. Toateenijad ei saanud jah just palju palka. Brylee istus toolile, jättes liha grillile omaette, sest see küpseb mõnda aega. Selle asemel aitas ta sõbrannal asju tükkideks lõigata, et see salatiks kokku segada. "Hästi läks. Mul on õnneks väga vähe halbu päevi," sõnas neiu. Kena oli ju teisi kamandada. Tal oli neid alluvaid palju, ainult kaks vanimat Garciat olid tema ülemused. "Kuidas sul?"
|
|