21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 21, 2015 16:32:51 GMT 2
"Ei ehmu. Lihtsalt lähen kohtusse, et mis mõttes sa mind kasutanud oled," vastas kutt muigega. "Terve baari lausa? Ma jätan selle meelde, Clayton!" teatas Rhys naeruturtsatusega. Nojah, Kennethi rahakott kannataks selle küll välja, Rhys'i oma kohe kindlasti mitte. "Tõsi. Unistus tuleb teostada, paljud hakkavad kartma ja valivad seetõttu midagi kindlamat," nõustus noormees noogutusega. Kenneth oli tõesti kaugele jõudnud enda vanuse kohta. "Ei noh, võib ka. Ma ei tea, ei ole täna väga sellist tuju, et tšikke lantida, aga ma võin alati su wingman olla," lubas Samuel naeratusega. Ta lõpetas enda õlle ära ja oli kindel, et nii poole tunni pärast on ta üsna täis. Tekiila järellöök oli alati kõva.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
A winner is a dreamer who never gives up.
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 21, 2015 18:59:48 GMT 2
"Ma ei usu sind," sõnas Kenneth samuti muigega. "Peaksid pigem uhke olema, et keegi sinust filme kirjutab," lisas tüüp. "Jäta, jah. Ma andsin ju lubaduse," nõustus ta. Ega tal kahju ka polnud jooke välja teha, kui tulevik tema vastu helge oli. Kenneth noogutas Samueli öeldu peale, "kaugel su enda unistus on?" Teda siiski huvitasid sõbra tegemised ja ka see, kus maal tema oma unistusega on. Sõbra sõnade peale kortsutas Mike kulme. "Mis mõttes sul tuju pole? Kuidas saab mitte tuju olla?" ei mõistnud Kenneth. Sisimas oli ta isegi tegelikult õnnelik, et Sam naistega tegeleda ei viitsinud - tolle õhtu oleks Kenneth parema meelega oma sõbraga koos veetnud.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 21, 2015 19:10:28 GMT 2
"Mine sa tea, õpin riigiteadused selgeks, olen juura baasi ka natuke saanud ja lähengi kohtusse," lausus Sam laial naeratusel. Kiusata ikka võis. "Seda küll, igast inimesest filmi ei saa," pidi kutt nõustuma. Selles suhtes väga auväärne roll. "Noh, kui saan sobivasse kohta tööle, eks siis vaikselt hakkab vast minu unistus ka täituma. Siiani kõik üsna plaanipäraselt läinud, loodetavasti läheb tulevikus ka," arvas nooruk kerge muigega. Tekiila tegi ta pisut aeglasemaks. "Mm... Ei viitsi iga õhtu flirtida, tööl pean seda tegema, et tippi saada. Aga nagu ma ütlesin, ma võin sulle vabalt wingman olla ja selle teisega rääkida, kui sa tahad selle blondiga skoorida. On ju sinu maitse," arvas Samuel.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 21, 2015 19:21:13 GMT 2
Kenneth turtsatas. Ta sai aru, et Samuel narris teda. Tõsiselt ta seda "ähvardust" ikka ei võtnud. "Mille alusel? Kuidas sa tõestad, et teatud film või teatud stseen filmist on sinu või sinu tegemiste järgi tehtud?" küsis Kenneth, "sest mina ju eitaks seda kõike." Kenneth ei kujutanud ette ka, kas Samuelil üldse võiks mingit tõendusmaterjali olla. Vist ei. Tõenäoliselt ei. "Ei saa, jah. Eriline oled," sõnas tüüp ja turtsatas naerma. "Milline oleks see sobiv koht näiteks?" küsis Kenneth, et tal asjast parem aimdus oleks. Äkki sai kuidagi aidata isegi Rhys'i tulevikule kaasa. Kenneth vaatas neiu poole, kes temaga kaugusest flirtis ja suutis ümber mõelda. "Tead, ma arvan, et ma parema meelega oleks sinuga," lausus Kenneth. Kaine peaga midagi sellist tema suust välja ei tuleks, sest see oli üsna kahemõtteline. Mehe öeldu ajas ta enda ka segadusse. Ta viipas taaskord ettekandjale ja tellis ühe klaasi viskit jääga. Pooliku õlle ja tühjad shotiklaasid lasi ta naisel ära viia.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 21, 2015 19:25:38 GMT 2
Noormees raputas pead. "Mkm, nii ei lähe. Siin baaris on pealtkuulajad, nad teavad kõike. NSA and shit," teatas Samuel laia naeratusega. Jaa, ta oskas rumalat teksti suust välja ajada. "Muidugi eriline," kinnitas siis Rhys noogutusega. "Ideaalis tahaksin USA poliitikasse välja jõuda. Liberaalide ridades kandideerida ja siis jõuda reaalselt kuhugi välja. Aga sinna on pikk maa minna," teatas Samuel. "Noh, ei meeldigi enam?" päris kutt enda semu kiire meelemuutuse peale. Talle tundus, et Kenneth tahtis ikka kellegi täna õhtul endaga koju viia. "Aah, tekiila lõi korralikult pähe," teatas Sam ja pani pea lauale. Ja tema pidi see kainem olema. "Miks ma ei söönud?" esitas ta küsimuse eikellelegi ja sasis enda juukseid.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 21, 2015 21:26:09 GMT 2
Kenneth lihtsalt naeris Samueli öeldu peale. Jah, NSA, muidugi. "Ise ka usud, mida räägid?" küsis noormees muigega. "Oleks siin siis turvakaameradki," lisas ta. Neid ju polnud. Keegi ei saanud midagi tõestada, kui keegi peaks kakluse või muu jama pärast kohtusse minema. "Sinna on pikk maa, jah," nõustus Kenneth noogutusega. Rhys oli veel noor ja ühtki nii noort poliitikut, kes oleks reaalselt saavutanud midagi, Kenneth ei teadnud. "Meeldib ikka, aga lihtsalt, ma ei jäta sind üksi siia norutama. Sa tead väga hästi, et wingmani mul pole vaja," sõnas tüüp. "Täna sa rohkem ei joo," otsustas Kenneth. Tegelt ei tohiks ta ise ka juua, sest need kolm shotti pluss tekiila.. ta võib ikka täitsa käest ära minna. "Söö nüüd, pähkleid on," lausus kutt. Neid pähkleid ta enam ei tahtnud. Õlle kõrvale olid head, viski kõrvale küll ei kõlbanud. "Pean ma sind juba koju magama tirima?" uuris Kenneth muigega ja lonksas oma viskit, mille peale kergelt nägu krimpsutas. Kange kraam.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 21, 2015 21:38:55 GMT 2
"Vahet ei näe, kas mina usun, aga asi on selles, mida sina usud," vastas kutt turtsatusega. "Äkki laua all on mikrofonid? Sina ei tea!" vastas noormees laia muigega. Alkohol oli ilmselgelt juba mõjuma hakanud. "Aii, nii ego oled siis, et isegi wingmani ei ole enam vaja. No selge. Nii hästi arvadki endast," lausus kutt muigega. Tore oli Kennethi kallal aasida. "Natuke ikka joon," arvas kutt ja ajas end jälle sirgelt istuma. "Mkm, ma ei taha neid," raputas kutt pead. Ta tõmbas hoopis Kennethi sõrmede vahelt viskiklaasi ära ja maitses kanget kraami. "Rõve," teatas ta ja andis klaasi tagasi kuti kätte. "Kuidas sa üldse midagi sellist saad juua, sellest ma aru ei saa," teatas Sam. Tekiila talle istus, aga viski mitte. "Ma ei ole kunagi ju bodyshotti teinud. Tekiilat ka ei ole soolaga proovinud," otsustas Rhys teemat vahetada.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 21, 2015 21:50:42 GMT 2
"Mina küll seda ei usu," sõnas Kenneth, kuigi ta oli üldse järje juba kaotanud, millest nad rääkisidki. Misiganes see ka oli, ta ei uskunud seda ja punkt. "Tahad, vaatame järgi?" pakkus Kenneth lõbustatult ja kummardas juba kõrvale, et laua alla vaadata. "Nope, seal all pole midagi," peatas mees, kui end püsti tagasi ajas. "Semu, see ei ole lihtsalt minu arvamus, see on fakt!" vaidles Kenneth vastu, ise samal ajal kergelt naerdes. "Ei, ei, ise magasid juba laua ääres," protesteeris ta, aga siis võttis Samuel tema käest klaasi ära ja Kenneth pole jõudnud reageeridagi. Tagasi ta seda tirima ei hakanud, vaid lasi Samil jooki maitsta. Ta muigas, kui nägi sõbra reaktsiooni. "Alguses ongi rõve, aga harjub ära," sõnas Kenny. Jääga oli see jook mahedam ka. "Kiire viis täis jääda, sellepärast saangi. Ja mulle täitsa meeldib see isegi," sõnas Kenneth. Klaasi oma kätte tagasi saanud, võttis ta sealt kena lonksu ja krimpsutas endiselt veel nägu. Maitse ei olnud enam nii rõve kui ta algul olnud oli. "Ma ütleks, et proovi järgi, aga ma keelasin sul juba joomise ära," lausus Kenneth muigega.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 21, 2015 21:56:13 GMT 2
"Mida sa ei usu?" unustas Sam juba ära, millest neil jutt käis. "Õu, kurat küll, äkki oleks mul olnud Šoti kilt seljas ja sa oleksid lihtsalt laua alla vaadanud? Viisakust sul enam üldse ei ole," pahandas Samuel ja hakkas seejärel naerma. Ta ideed jooksid meeletul kiirusel peas ringi. "Kuule, sinu arvamus ei ole fakt," vaidles kutt vastu, teadmata täpselt, millest jutt käis. "Ses suhtes, et," alustas kutt lauset ja jäi mõtlema. Mida ta öelda tahtis? "Piinamisega harjub ka ära," arvas Sam turtsatusega. "Üks tekiila!" röögatas Samuel. "Ma tahan su pealt bodyshotti teha, keegi teine ei ole ju nõuuus," venitas kutt muigega. Ta tahtis teha soolaga bodyshotti, aga tal polnud aimugi, kuidas see käib.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 21, 2015 22:21:43 GMT 2
"Mingi asi oli, mida ma ei usu," sõnas Kenneth ja üritas hetke meelde tuletada, millest jutt käis, aga andis siis alla, "ma ei mäleta enam, mida ma ei usu." Kutt hakka valjult naerma Samueli öeldu üle, sest kujutas koheselt ette, kuidas mehel Šoti kilt seljas oli. "Kas sa tõesti kannaksid Šoti kilti või?" küsis mees naeru vahepeal, "äkki tahad torupilli ka juba saateks mängida?" Kenneth raputas agaralt pead selle vastu. "Praegu on küll nii, et minu arvamus võrdub faktiga," oli nooruk kindel. "Kuule, viski pole mingi piin," vaidles Kenneth. "Oot oot, minu pealt? Segane oled või?" oli ta segaduses. "Kui sa tahad soolaga teha, siis pead sa mu kõhtu limpsima," lausus Kenny pisut kavala alatooniga. Veider. Mõte sellest oli juba pisut erutav, kuidas Sam soola tema kõhult limpsis.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 21, 2015 22:34:11 GMT 2
Samuel turtsatas naerma. "Sitaks tugev argument sul, mees. Ise ei mäletagi, mille kohta see käis," teatas Rhys naerdes. Olukord läks väga lõbusaks. Tuli vaadata, et nad siin peksa ei saaks. "Ma ei tea, äkki on hullult mugav, sa oled proovinud? Ei ole, eks. Siis ei tohi eeldada," seletas Sam laial naeratusel. Ta mölapidamatus hakkas aina hullemaks minema. "Teised ei ole nõus, noh," vastas kutt, sasides enda lokke, kaval pilk silmis. Varsti saigi ta enda tekiilashoti kätte, mille peale Sam rahakoti välja otsis ja ühe rahatähe naise kätte ulatas. "Nii, särk seljast, Clayton!" käskis Samuel ja siis tõusis toolilt. Ta hoidis hetkeks lauast kinni, et mitte tasakaalu kaotada. "Istu lauale," kõlas järgmine käsk ja ta sättis end toolile, kus Kenneth oli hetk tagasi istunud. Sam tõmbas lähemale taldriku laimisektori ja soolaga. Ta pusis Kennethi särginööpidega, aga sai alumised lõpuks lahti ja tõukas särgi eest, et siis Kennethi kõhule suudluseid hakata suruma. Lõpuks võttis ta soola ja puistas seda niiskele alale. "Näh, võta!" teatas Rhys, andes laimisektori kuti kätte, mille ta pidi enda huulte vahele panema. Sam hakkas nüüd jälle kuti kõhtu suudlema sealt, kuhu sai soola peale puistatud. Lõpuks keelega ala täitsa puhtaks tehtud, tegi ta ära tekiilashoti ja tõusis püsti, hoides Kennethi pihast kinni, et ta pikali ei lendaks, ja võttis kuti huulte vahelt pisikese laimisektori. Koor laimilt maha tõmmatud, kukkus see Samueli käest maha. Hapu laim alla neelatud, suudles ta ahnelt Kennethit.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 22, 2015 10:10:51 GMT 2
Kenneth turtsatas ja raputas lihtsalt endamisi pead. Aga mille kohta see käis siis üldse? Millest nad rääkinud olid? Nope, ta ei suutnud meenutada. "Ei ole, aga seelikuid ikka ei kannaks," naeris Kenneth taaskord. Šoti kilt võis rahvusese olla, aga kuti jaoks oli see ikkagi pisut naljakas. "Aga ostame sulle ja proovid seda," pakkus Kenneth. "Ei! Parem veel! Veame kihla, et sa kannad seda terve päeva, kuhuiganes ma su viin, ja saad 1k mu käest," esitas tüüp sõbrale väljakutse. Sellest rahast polnud Kennethil kahju ja väiksema summa peale oleks tema arvates kihla vedada olnud mõttetu. "Miks sa arvad, et mina olen?" küsis mees. Tegelikult oli, aga ta lihtsalt tahtis teada, mis pani Sami seda arvama. Sest enda mäletamist mööda pole Kenny kunagi midagi sellist maininud, et laseks endalt bodyshotte teha. Kenneth kehitas endamisi õlgu ja võttis endalt särgi seljast. Veider oli seda teha ruumis, mis oli rahvast täis, aga midagi häbeneda tal polnud. Väga hästi see särgi seljast võtmine ei õnnestunud küll, sest nööpidega oli pusimist. Ta tõusis püsti ja pani end lauale pikali, endiselt nööpidega jamades, aga sai need Samueli abiga lahti sikutatud. Kennethit läbis kerge värin, kui Sam tema kõhule suudluse surus. Ta teadis, et teeb lihtsalt ala niiskeks, et sool sinna kinnituks. Laimisektori pani ta oma huulte vahele ja ootas vaikides, et Samuel oma shoti sisse võtaks ja laimini jõuaks. Siis juhtus midagi, millele Kenneth täna õhtul juba mitu korda mõelnud oli. Siiski oli see üllatav ja Kenneth võttis mehe hõlmadest kinni ning lükkas ta paar sentimeetrit endast eemale, näol segaduses ilme. "Mida sa teed, mees?" küsis ta, aga ei andnud aega Samile vastata, sest teadis, kui palju ta mehe huuli tahtis ja tõmbas seetõttu Rhys'i tagasi enda lähedusse ning suudles meest. See oli pisut ebaviisakas, et nad pubis amelesid, aga kumbki neist sellest ei hoolinud. Loodetavasti neid välja ei visata, sest Kenneth istus ju endiselt laual.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 22, 2015 10:46:03 GMT 2
"Ära iialgi ütle iial," arvas Sam turtsatusega. "Appi, sa oled kohutav!" teatas kutt naerdes. "Mhh, ma ei taha su raha," protesteeris Rhys pearaputusega. Pigem teevad lepingu, et kes suudab kauem kanda. Sam teadis, et tööl ta ei saaks sedasi olla, koolis ka mitte. Noh, koolis isegi oleks lubatud, aga see oleks lihtsalt veider. "Sest oled," kinnitas Sam kerge noogutusega, nagu teaks ta kõike, kuti peas toimub. Kui bodyshot sai tehtud, ei teadnud Sam, miks ta tahtis Kennethit suudelda, aga ometi ta seda tegi. Kui kutt aga Rhys'i eemale tõukas, ei saanud Sam esiti aru, et mis nüüd toimub, aag siis oli ta juba jälle lähemale tõmmatud. Sanders muutus üha ahnemaks, kuni tõmbus eemale, et kergelt hingeldada. "Lähme kuhugi," teatas ta vaikselt. Ta ei tahtnud siia jääda, ta tahtis Kennethiga kuhugi minna, kus nad saaksid kahekesi olla. Siin oli liiga palju silmi.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 22, 2015 17:00:17 GMT 2
"Miks ei taha? Ma tean, et sul kuluks see raha marjaks ära," sõnas Kenneth. Tema jaoks oli see paraja suurusega summa. Tundub nii, et tüüp lihtsalt oligi sellega nõus, kuna sättis ju end lauale ja puha, et Samuel saaks tema pealt esimese bodyshoti teha. Olukord seal laua peal lamades kujunes aga üsna kuumaks, kui nad üksteise huuli nautisid, aga Rhys'i eemaldumisel märkas Kenny päris mitut pilku neil kahel. "Mhmh," mõmises ta, "nõustun." Kenneth ajas end püsti ja hakkas oma nööpe kinni panema, mis eriti hästi ei õnnestunud. "Kuhu sa minna tahad?" küsis Kenneth siis, kui nad olid pubist välja jõudnud. Tema elas ju hotellis. Ka siis minna Sami juurde? Vahet polnud ju. Igatahes jalutas mees tee äärde, et üks takso püüda ja selle sisse koos mehega end istuma sättida.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 22, 2015 19:39:27 GMT 2
"Ma ei taha sinu raha," vastas noormees kerge pearaputusega. Kuidas ta ikka semu käest raha võtab. Siis olid nad juba semutsemisest kaugemalt liikunud. "Jäta need nööbid lahti," teatas Samuel laia muigega. Ta ei kavatsenud lasta Kennethil täna riides eriti olla. "Minu juurde," arvas Sam, vaadates Kennethi poole. Hommikul ta tõenäoliselt kahetses kõike, kui Kenneth lahkus, aga praegu ei olnud aega sellele mõelda. Kui nad taksosse istusid, suudles Rhys jälle kirglikult Kennethit, käsi liikumas üle kuti kõhulihaste. Hea, et ta nööpe kinni ei saanud. Samuel üldse ei mõelnud, kas nad taksojuhti häirivad või mitte, ta tahtis Kennethit endale võimalikult lähedale.
|
|