22-aastane
Hotelli külastaja
A winner is a dreamer who never gives up.
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 20, 2015 18:06:32 GMT 2
Kenneth leppis kokku oma semuga, et saavad kokku tavapärases kohas, kus nad oma reede õhtut alustavad. Tavaks oli neil edasi liikuda kuhugi klubisse või erapeole, sest alati kaasatakse neid kellegi seltskonda. Kenneth tuli pubisse ühistranspordiga ja tellis tavapäraselt alustuseks ühe õlle ja pisema kausi soolapähkleid, mida kavatses ka sõbraga jagada. Riidesse oli ta pannud end pisut viisakamalt, sest nad kindlasti liiguvad sellest pubist mujale. Pubi ei olnud üleüldse selline viisakam pubi - see oli kuskil vanalinna nurgas, kus joodikud ja mootorratturid aega veetsid. Peksa saada oli seal ülimalt kerge. Kenneth oli aga seal regulaarne klient, tal oli avatud oma arve ja käskis kõik oma tänase õhtu joogid pubis oma arvele kanda. Kaasaarvatud ka snäkid. Samuel Rhys Sanders
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 20, 2015 18:32:32 GMT 2
Sam kõndis baari, tal ei olnud see elukohast kaugel. Kutt kandis tumedaid täisnahast kingi, musti teksaseid ja helehalli pikkade varrukatega õhukest kudumit, mille varrukad olid üles lükatud. Ta nägi välja piisavalt casual, aga ka viisakas, et hiljem mõnes uhkemas kohas maanduda. Ta jõudis pubisse ja vaatas ringi, kuni nägi Kennethit. Ta käis kõigepealt leti juurest läbi, et klaas tumedat õlut osta. Sellega tavalises lauas maandunud, naeratas ta kutile. "Mitme tšiki numbrid sa siis sel korral teekonnal siia said?" uuris ta Kennethi käest, keda vist kõik sebida üritasid. Sam ei imestanud, Kenneth nägi välja nagu modell.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 20, 2015 18:40:31 GMT 2
Kenneth näksis oma pähkleid ja lonksas õlut. Samuelil ei läinudki väga kaua aega, hea seegi. Üksi on alati pisut veider kedagi oodata, kahekesi on hea. Kutt naeris mehe öeldu peale, kui sõber viimaks sinna jõudis. "Kusjuures, mitte ühegi. Liiga vara on veel selle jaoks," sõnas Kenneth. Kõige rohkem numbreid kogus ta klubides ja hilisõhtutel, kui neiud, kes täis olid, hakkasid külge talle. Aga päise päeva ajal oli piisavalt neid julgeid mehele külge ajama. "Tellisin pähkleid ka, võta," pakkus Kenneth sõbrale, lükates kausikest Samueli poole. "Tahad kluppi ka täna minna?"
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 20, 2015 18:47:37 GMT 2
Samuel turtsatas ja lonksas seejärel lonksu õlut. "Mhmh, vabandused," vastas Sam muigega. Kiusata oli ikka tore, seda eriti siis, kui mõlemal kerge promill sees. "Tänks," sõnas kutt ja viskas paar pähklit suhu. "I would have never guessed that you would offer me your nuts," mainis Rhys laia naeratusega. Ta lonksas jälle õlut ja lasi silmadel üle baari joosta. "Ikka siin sama seltskond," mainis kutt. "Noh, võib kah," arvas ta. "Homme pean alles õhtuks kaine olema, seega täna võib segast panna," lisas Sammy.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 20, 2015 18:58:26 GMT 2
Kenneth oli just lonksu võtmas oma pudelist ja tõmbas endale õllet kurku mehe lause peale. Paar korda köhatanud, naeris ta Samueli öeldu peale. "Tapad mu ära nii," sõnas Kenny endiselt naerdes. Samueli killud vahel olid kohatud, aga samas naljakad. "Sama seltskond, jah. Võib-olla peaks me pubi vahetama," muigas tüüp. Tegelikult ta ei tahtnud, sellel kohal polnud midagi viga ja hea tuttav oli. Vanalinnas ka veel pealekauba, olgugi, et kuskil nurga taga ja turistidele võõras. Nii oli hea just. Võib-olla Kennethile lihtsalt ei meeldinud muutused. "Mul pole mingit ajakava ette seatud. Aga ühe stsenaariumi kirjutamine on mul pooleli, millele peaksin varsti punkti panema. Lõpukuupäev hakkab lähenema," rääkis Kenneth. Üks USA vähemtuntud filmistuudio oli ta palganud stsenaariumi kirjutajaks. See oli tema jaoks siiski suur projekt. Stuudio võib olla väike, aga see on siiski suurim stuudio, kelle heaks Kenneth töötanud on. "Kuule, teeme shotte ka?" Kennethi õllet oli umbes pool pudelit veel alles, aga kui sõber juba platsis oli, siis oleks tahtnud juba kangema kallale asuda.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 20, 2015 19:06:16 GMT 2
Samuel naeris valjult, kui nägi, et suutis enda emu üllatada. "No sorri," teatas ta laia muigega ja lonksas jälle tumedat õlut. "Peaks, aga samas me alati lõpetame jälle siin," mainis Samuel. "Mäletad, kui need eided hullult pinda käisid, et me neile ikka joogid välja teeksime. Siis ka ju lubasime, et iialgi ei tule tagasi, aga näed," rääkis mees, vaadates jälle ringi. Talle meeldis siin istuda. Mingeid turiste eriti ei olnud, keegi ei teinud väga palju mõttetut draamat. Okei, peksa võis päris lihtsalt saada, aga kui oma asja ajada, ei juhtunud midagi. "Äge, kuidas edeneb?" uuris Samuel huvitatult. "Millal seda üldse linal võib näha?" tahtis ta järgmisena teada. "Tekiila sobib, eks?" küsis kutt üle ja tõusis lauast, et käia siis mõneks minutiks ära. Ta jõudis tagasi ühe taldrikuga, kus oli pisike hunnik soola ja kõvasti laimisektoreid. Varsti tuli ka üks neiu nelja tekiilashotiga. "Sinu stsenaariumi terviseks," ütles kutt esimese toosti ja tegi shoti ära vaid laimiga.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 20, 2015 22:06:49 GMT 2
"Tõsi," muigas Kenneth ja lonksas oma õlut. "Kamoon, ära ütle, et sulle ei meeldinud see," naeratas kutt laialt. Talle meeldis küll naiste tähelepanu. "Olgu, nad olid küll tüütud, aga õhtu lõppes siiski õnnelikult," lisas Kenny. Naisi näeb siin tavaliselt üldse vähem kui mehi. Eks see olegi selline mehisem baar, kuhu naised võib-olla tulla ei julgegi. "No... edeneb," oskas Kenneth vaid öelda. "Mul on kogu idee peas olemas, pean lihtsalt paberile kirja panema," sõnas kutt. Kuna iga täpne detail tal polnud siiski paika pandud, siis oli paberile panek raskem kui arvata võis. "Kuna stsenaarium pole veel valmiski, siis ma arvan, et järgmise aasta lõpu poole. "Kusjuures, kui kõik hästi välja kukub, siis saadetakse film Sundance'le," mainis Kenneth. Stuudio pole piisavalt suur, et film kohe kinodesse saadetakse. "Kas sa loed mu mõtteid? Sest tekiila mul mõtteis oligi," naeratas kutt. Tekiila saabus peagi ja oma õllepudeli asetas Kenneth eemale. "Jah, ja vaata, et ma end laua alla ei jooks. Homme vaja tähtis olla ja kasvõi üks sõnagi kirja saada." Tilk soola oma käele raputanud, limpsis ta selle ära, võttis shoti alla ja seejärel pistis laimi suhu. "Teeme kohe veel teise ka?"
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 20, 2015 22:24:54 GMT 2
"Ma ei tea, see oli natuke veider," lausus kutt turtsatusega. Ei olnud tal nii hull tähelepanuvajadus ka. "Pealegi saan ma tööl piisavalt naistelt tähelepanu," lisas Sam muigega. "Lõppes küll," pidi Rhys nõustuma. Ta lonksus õlut ja viis silmad jälle kutile enda ees. "Kui motti vaja, siis kõnni natuke rannas ringi ja peakski juba seda tulema," arvas noormees. Rannas leidus igasuguseid inimesi. "Vau, nii uhke asi lausa. Siis ma tahan ka esilinastusel olla," teatas ta siira naeratusega. "Eks ma vaatan, et sa ilusti magama saaksid," lubas Sam. Tal suutis ka purjuspäi üsna produktiivne olla. "Teeme," arvas Sam. "Mm... Tänase õhtu terviseks," tuli ta järgmise toosti peale ja tegi ka selle soolata. Ta ei olnud shotti isegi soolaga proovinud. Kergelt nägu krimpsutanud, tõmbas ta laimikoore ära ja pani selle taldrikule. "Mõnus," teatas ta naeratusega. Juba tundis kerget surinat, tekiila hakkas väga kiiresti pähe.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 20, 2015 22:54:20 GMT 2
"Jajah," sõnas Kenneth, kui Sam mainis, et saab piisavalt tähelepanu. Mitte, et ta oleks kade olnud, sest ta sai ka naistelt piisavalt tähelepanu. Lihtsalt lõppkokkuvõttes polnud ükski neist piisavalt huvitav, et nende juurde jääda. "Miks just rannas? Ma võin siis samahästi ükskõik kus ringi jalutada," arvas Kenneth. Ta oli inimene, kel tuli päris kiirelt motivatsioon peale. "Võin sinust ka motti leida," lisas ta muigega. Vahel oli sõbraga koos olemine nii mõnegi idee talle andnud ja ta oli selle osaliselt isegi oma stsenaariumitesse kirja pannud. Tegelikult oli mehe peas nii palju kasutamata, aga häid ideid. Probleem oli selles, et neid oli raske teatud stsenaariumitesse paigutada. "Uhke värk on see jah. Aga eks kõik oleneb sellest, kui hea stsenaarium on ja kui hea film üldse välja kujuneb. Nad pole isegi lavastajat veel paika pannud," rääkis Kenneth, "kindlasti võtan su kaasa, kui film peaks nii kaugele jõudma. Tegelikult oleks üldse hea, kui mulle antaks võimalus see film lavastada ka." Tööga seoses oli tal palju unistusi. "Terviseks," kordas mees ja võttis oma shoti alla samamoodi, nagu enne seda teinud oli. Õhtu lõpuks ilmselt seda protsessi läbida ei viitsi, tekiila läheb alla ka puhtalt. "Mõnus," kordas Kenny, nõustudes sõbraga. "Kuidas tööl elu edeneb?" uuris kutt, et teada saada, mis sõbra elus head toimunud on.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 20, 2015 23:05:51 GMT 2
"Rannas on minumeelest kõige kirjum rahvas. Seal on pered, purjus inimesed, turistid, kohalikud... Sinna on vist selle saare koorekiht kokku kogunenud," leidis Rhys kerge naeratusega. "Minust lausa?" oli Samuel üllatunud. "Mida siis minust motivatsiooniks saad? Kirjutad ühest lokilambast?" uuris kutt turtsatusega. Ta lonksas jälle õlut, mis hakkas otsa saama. "Lavastamine ja puha. Ja mina üritan ülikooliga alles ühele poole saada," lausus Sanders naeratusega. "Tööl läheb täitsa hästi," vastas kutt noogutusega. "Mõni turist oskab eriliselt närvidele käia, aga üldiselt on tore. Palga üle ei saa ka väga nuriseda, kolleegid ka üldiselt toredad," teatas mees. "Kas ma olen ainus, kellele tekiila nii järsku pähe lõi?" küsis ta siis kerge muigega.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 21, 2015 14:56:12 GMT 2
"Oleneb, mis ajal külastada. Päise päeva ajal ma seal küll kuigi palju purjus inimesi kohanud pole. Aga muidu on seal tõepoolest üsna kirju rahvas," nõustus Kenneth Sami jutuga. "Sinust jah," sõnas tüüp naeratades. "Sa oled palju enamat, kui lihtsalt lokilammas," lausus Kenny ja imestas oma sõnade peale, et kuidas ta varem pole oma stsenaariumitesse Rhys'i-sarnast tüüpi sisse kirjutanud. Ta teadis kutti läbi ja lõhki ning temast saaks äge ja publikule meeldiv karakter. "Me oleme päris palju lolle asju koos teinud ja neid olen ma stsenaariumitesse kirjutanud. Pooled neist küll seisavad kuskil Universali või mõne talendiagendi riiulitel," rääkis Kenneth muigega. See oli tavapärane, et suured stuudiod ei jooksnud lugema tundmatute inimeste stsenaariume ja talendiagendid samuti. Mehel polnud isegi agenti. Kui oleks olnud, oleks ilmselt tema tuntus suurem. Agent teeb päris suure töö ära kuulsuse üles ehitamisel. "Mida sa peale ülikooli teed? Jääd siia ikka?" küsis Kenneth, sest ikka muretses, et sõber võib ühel päeval tema elust lihtsalt kaduda. Kenneth noogutas Samueli jutu peale. Oli ju hea, kui töö ja kolleegid meeldisid. "Omaenda ülemus on ikka parim olla," muigas kutt. "Oled sa täna vähe söönud või midagi? Mul oleks ühte shotti veel vaja, siis olen sinuga samal lainel," arvas Ken. Talle oli tekiila pähe löönud küll, aga mitte nii kiirelt ja tugevalt kui Samuelil tundus olevat.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 21, 2015 15:22:42 GMT 2
"Tõesti? Mis ma siis olen?" oli mees üha rohkem antud teemast huvitatud. "Tõsi, neid lolle lugusid on liiga palju. Eriti arvestades seda, kui kaua me üldse üksteist tunneme," leidis kutt turtsatusega. Teaksid nad üksteist 10 aastat, oleks see idiootsete tegude hulk veel mõeldav, aga nad kahekesi lihtsalt oskasid. "Noh, tõenäoliselt küll. Ma loodan, et leian suveks mõne praktikakoha kuskil linnavalitsuses või midagi... Ei taha elu lõpuni ka baarmen olla," vastas Rhys noogutusega. "Kindlasti on, ma tegelt natuke kadestan," oli noormees aus. Aga noh, praegu sai ka piisavalt raha, et end ära elatada. Korteri eest, kus ta elas, ta õnneks maksma ei pidanud, see oli seotud ühe diiliga. "Mm... Lõunaajal sõin, rohkem ei ole küll," tõdes kutt lõbusa turtsatusega.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 21, 2015 16:00:45 GMT 2
"Sa oled mu parim sõber," sõnas Kenneth, oskamata paremat vastust anda. Samuel tähendas talle tegelt väga palju. Rohkem, kui arvata võis. Nad ei teadnud küll üksteist kuigi kaua, aga eales pole Kenneth kellegagi nii lähedane olnud sõbra tasandil kui Samiga. "Vot nii ja sellepärast sa oledki vahel mulle motivatsiooni andnud," lausus Kenneth kokkuvõtvalt. "Usun, et ikka leiad," lausus Kenneth. Samuelil oli piisavalt sarmi, et ükskõik milline praktikakoht endale krabada. "Eks sellel ole oma negatiivsed küljed ka. Kui tööotsa ei saa, siis jään rahast ilma," tõi mees näiteks. Siiamaani on küll see töö väga hästi maksnud talle, et on võimalik säästa olnud. Kenny ju isegi rendib ühte sky villadest Blue Lagoonis, mis on teadaolevalt ülikallid. "Sellepärast sul nii ruttu pähe hakkaski," arvas Kenneth, aga ega kindel ei saanud olla. Tüüp viipas ühele ettekandjale, kellelt ta veel kaks shotti tellis. "Jaksad ikka ühe veel alla kulistada või oled kustunud juba?" tegi Kenneth sõbra üle nalja. Ise võttis küll tekiilashoti alla, seekord puhtalt. Mingid naised baarileti ääres hoidsid ka meestel pilku peal ja sosistasid omavahel. "Mul on tunne, et tänane õhtu on sisustatud," muigas Kenneth, naeratades neiudele baarileti ääres.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Samuel Rhys Sanders on Sept 21, 2015 16:06:50 GMT 2
Nooruk kergitas kulmu ja naeratas. "Ärme nüüd eitedeks muutu," lisas ta sooja naeratusega juurde ja mõtles, et nüüd on küll siin saarel kõik olemas. Parim sõbranna, parim sõber, töökoht, kool ja elukoht. "Ahnii, äge. Ma ei teadnudki," mainis nooruk soojal toonil. Kenneth jagas teda nii hästi. "Aii... Loodetavasti saad ja siis pead mulle shotid välja tegema," teatas Rhys. "Ma hoian pöidlaid sulle, see on jõhker töö," põhjendas ta seda, miks Kenneth kutile shotid sees on, kui tööotsa endale saab. "Ma ei viitsinud jah õhtuks midagi korralikku teha. Näksisin lihtsalt," põhjendas kutt. "Ikka jaksan," kinnitas noormees noogutusega. Shotid jõudsid lauda ja mees tegi selle jälle laimiga ära. "Hea kraam," kommenteeris ta tekiilat. Kui Sam kuulis enda semu lauset, jäi ta ringi vaatama, kuni märkas naisi leti ääres. Jaa, ilusad olid nad küll.
|
|
22-aastane
Hotelli külastaja
|
|
|
Post by Kenneth M. Clayton on Sept 21, 2015 16:16:06 GMT 2
"Sina küsisid, mina vastasin," lausus Kenneth naeratusega ja arvas, et teemale sai punkt pandud. "Nüüd tead. Ära siis ära ehmu, kui mõnes minu kirjutatud filmis äratundmisrõõmu leiad," vastas noormees muiates. "Kohe kindlasti teen. Teist juttu polegi. Aga mul on hea tunne selle stsenaariumi osas ja veel ühe, mille kallal ma olen pisut tööd juba teinud. Usun, et edu saadab mind ja varsti võin sulle terve baari joogid ka välja teha," rääkis Kenneth ja turtsatas lõbusalt selle peale. "Jõhker võib olla, aga unistus siiski. Ma ei tea paljusid, kes nii kaugele üldse oma unistusega jõudnud on," lausus mees. Kraam oli hea tõepoolest. Kallis ka, aga hind polnud probleemiks, sest need joogid olid Kennethi arvel. Mees imestas, et Samuel midagi talle ei öelnud. Kas ta ei pidanud neid heaks õhtu lõpuks? "Või siiski ei?" jätkas Kenneth oma jutule, "sa pole huvitatud neist? Või noh, ühest neist?"
|
|