19-aastane; Baaridaam
Hotelli tööline
|
Post by Alice Selwyn on Sept 13, 2015 12:42:08 GMT 2
See oli ausaltöeldes esimene kord kui Alice korterit nägi. Ta oli peale lahutust kiirustades valinud esimese ettejuhtuva korteri esimeses ettejuhtuvas kohas, et pääseda mehe korterist ning teinud ettemaksu mehe krediitkaardiga, mida ta üritab unustada. Aga see on nüüd uue elu esimene päev. Louise hingas sügavalt sisse ja avas ukse. Korter oli väike, kuid meeldis neidisele. Ta astus koos oma väikese kohvriga sisse. Seal sees olid kõik ta riided. Ta ei tahtnud endale midagi mille eest polnud ta ise maksnud. Ainus erand oli vanemate kuuteistkümnendaks sünnipäevaks kingitud auto, kuid Isla teadis, et maksab esimesel võimalusel selle kinni. Alice lükkas kohvri taha tuppa ning läks uksest välja trepist välja autost veel paari kasti tooma.
OT: Noah
|
|
22-aastane; vetelpäästja
Hotelli tööline
|
Post by Noah Hunter on Sept 13, 2015 13:36:41 GMT 2
Peale tööd oli Noah otsustanud, et läheb enda kodu lähedale jooksma. Seal oli üks ilus park, kus joosta sai. Tavaliselt käis mees jõusaalis aga täna otsustas ta siiski õue minna. Pealegi oli õues väga ilus ilma. Päike paistis aga samas ei olnud liiga palav. Jõudnud koju otsustas mees, et läheb kohe pesema, kuna on väga higine. Dušši all oli ta umbes pool tundi. Kaua sa siis seal ikka liguned. Vahepeal aga nagu näha oli korterisse sattunud keegi veel. Dušši all olles Noah seda ei kuulnud. Pannud rätiku enda puusade ümber läks poiss elutuppa. Sealt leidis ta eest aga kellegi kohvri. Mees kortsutas enda kulmu. Kelle oma see olla võiks? Veidikese ajapärast astus aga tuppa sisse neidis, kellel oli käes kast. Mees oli segaduses, see oli ju tema korter."Kes teie olete?" küsis mees ja seisis keset elutuba.
|
|
19-aastane; Baaridaam
Hotelli tööline
|
Post by Alice Selwyn on Sept 13, 2015 14:22:45 GMT 2
Alice astus tuppa ning lükkas küljega ukse kinni. Suure ja raske kasti tagant oli raske midagi näha nii, et kellegi seal olu märkas ta alles häält kuuldes. Muidugi pillas tüdruk ehmatusest kasti maha, kuid kiljatust õnnestus tal vältida. Hetke rahunenud kortsutas tüdruk kulmu ja pani käed rinnale risti. Mida teeb poolalasti mees tema korteris? "Kes TEIE olete ja mida mu korteris teete?" küsis Louise nüüd vastu. Kas siin linnas ongi kombeks võõrastes korterites duši all käia?
|
|
22-aastane; vetelpäästja
Hotelli tööline
|
Post by Noah Hunter on Sept 13, 2015 14:42:38 GMT 2
Uks langes kinni ja alguses tundus, et neidis ei märkagi teda. Kahjuks oli mees teda ehmatanud ning tüdruku kast kukkus maha. Loodetavasti ei olnud seal midagi väärtusliku, mis oleks võinu katki minna. Tavalisel juhul oleks Noah läinud ja selle kasti üles tõstnud aga hetkel ta seda ei teinud. Neidis oli siiski millegi pärast tema korteris. Tüdruk võttis kohe endale kaitse asendi sisse aga Noah lihtsalt seisis keset elutuba. "Mina olen Noah ja see on MINU korter," lausus Cody kulme kortsutades. "Ma elan siin korteris juba paar nädalat," lisas ta veel juurde. Ja see oli ka tõsi. Ta on elanud selles korteris kaks nädalat. Ta on isegi ettemaksu juba ära maksnud ja kõik enda asjad siia toonud. Tüdruk ise on midagi segi ajanud. Kas maja numbri või korteri numbri aga see korter on Noah oma.
|
|
19-aastane; Baaridaam
Hotelli tööline
|
Post by Alice Selwyn on Sept 13, 2015 15:25:50 GMT 2
Alice ei vaevunud oma nime ütlema, miks peakski mingile sissetungijale end tutvustama? Poisi jutu peale kortsutas Louise kulmu. "Mina maksin eelmine nädal ettemaksu ära, täna kohtusin ja ta andis mulle võtmed." ütles Isla taskust võtmed võttes ja neid kuti nina ees lehvitades. Kuidas muidu ta oleks lukus uksest sisse saanud? Sissemurdes või?
|
|
22-aastane; vetelpäästja
Hotelli tööline
|
Post by Noah Hunter on Sept 13, 2015 18:16:46 GMT 2
Noah oli siiski viisakas ja tutvustas ennast. Ema on talle alati õpetanud, et viisakus ennekõike. Nüüd oli mees see, kes enda käed rinna peale risti pani. Talle ei meeldinud see olukord kohe üldse. Kas korteri omanik oli neid kahte petnud? "Einoo tore, et sul võtmed on aga mul on leping," lausus Noah, samal ajal ühe kapi juurde minnes ning sealt lepingu võttes. Cody jalutas tüdruku juurde ning ulatas selle talle. Seal oli mustvalgelt kirjas, et Noah oli korteri üüriline ja et tal on õigus seal elada. "Mina ei tea kust sa need võtmed said aga minul on leping," alustas poiss uuesti juttu ning vaatas naist.
|
|