22-aastane; massöör
Hotelli tööline
"Three things cannot hidden anymore - The Sun, The Moon and The Truth."
|
|
|
Post by Lilith Clinton on Sept 7, 2015 18:44:33 GMT 2
Pikk tööpäev oli selja taga ning lõpuks sai neidis võtta suuna kodu poole, enne aga pidi ta minema ja võtma enda riided ja koti. Selle jaoks pidi ta ennast Personali ruumi lohistama ning seal enda asjad võtma. Jõudnud aga kohale otsustas tüdruk, et puhkab veidi enne, kui läheb koju. Tööd oli aga siiski olnud palju ja kohe küll ei viitsi koju minna. Lilith tegi endale ühe kange kohvi ning istus laua taha ning lürpis enda jooki. Samal ajal aga lehte lugedes. Uudistega peab kursis olema. Ja seda neidis ka tegi. Vaikselt aga tikkus ikka uni peale ning Kathy mõtles, et laseb silma korraks looja. Seepärast pani ta enda käed lauapeale ja toetas siis enda pea kätele. Peagi sulgusid ta silmad ja ta vajus kergesse unne. See oli küll esimene kord, kui ta personali ruumis magama jäi. OT: Jay. Sorry, kui on igav vms aga mul ei ole eriti mõtteid
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
If it doesn't challenge you, it won't change you.
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 8, 2015 18:44:56 GMT 2
Nii nagu Lilithil oli ka Jayl olnud pikk päev selja taga. Üsna väsinuna jalutas mees personali ruumi, et sealt enda telefon, rahakott ja koduvõtmed üles korjata, mis varem sinna olid jäänud. Poleks olnud üllatus, kui seal keegi juba olnud oleks, sest mõndadel oli tööpäev läbi ning tihti veedeti peale tööd veel aega seal. Jay avataski ruumi kõndides tumedajuukselise töökaaslase laua tagant. "Tsau." pomises Jay, kuid vastust saamata jäi ta seisma ning vaatas vaikides Lilithit. Mees mõtles, kas ta on midagi valesti teinud või öelnud, et neiu teda ignoreeris, kuid avastas pea, et naine hingas rahulikult, mis viitas sellele, et ta magas. Jay muigas ning selle asemel, et lahkuda otsustas ta endale samuti kohti teha, võibolla oodata ka kuni Lilith ärkab.
|
|
22-aastane; massöör
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Lilith Clinton on Sept 8, 2015 18:58:27 GMT 2
Neidis oli juba jõudnud magama jääda seega ei kuulnud ta mehe sisenemist ega ka tema teretust. Aga teda äratas see, kui mees hakkas endale kohvi tegema. Vaiksel tõstis neidis enda pea ning vaatas Jay'd. Lilithil võis hetkel küll väga padja nägu peas olla."Kurat, ma jäin magama," podises neidis endaette. Tüdruk toetas enda selja tooli seljale ning võttis enda kruusi kätte. Kohv oli küll kergelt jahtunud aga siiski kõlbas juua. "Tsau ka muide," lausus tüdruk, kui meenus, et ei tervitanud meest. "Tööpäev läbi?" pärid Kath ja vaatas uuesti meest. Enda head ja vägagi ilusat sõpra Jay'd.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 9, 2015 15:37:09 GMT 2
Jay muigas kui kuulis Lilithit midagi selja taga pomisemas ning keeras ennast ümber, toetades end vastu lauda. "Tere.. jälle." muigas ta kui naine teda tervitanud oli. Ilmselt Jay esimest tervistust Lilith ei kuulnud. Teist korda ütlemine tükki küljest ei võtnud. Mees keeras ennast uuesti ning tegi endale kohvi valmis, potsatades seejärel samuti laua taha istuma. Tema seal magama ei kavatsenud jääda. "Jah," vastas ta Lilithile, "sul ka ma pakun?" muigas ta lisaks.
|
|
22-aastane; massöör
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Lilith Clinton on Sept 10, 2015 17:12:45 GMT 2
"Sorry, ma ei kuulnud su teretust ennem," lausus neidis muiates, kui sai aru, et mees oli talle ennemgi 'tere' öelnud. Uni oli olnud neidisel nii sügav, ime, et ta üldse üles ärkas. Peagi ühines Jay temaga ning istus laua taha. Lilith võttis lonksu enda kohvist ning noogutas mehele vastuseks. "Mul oli nii palju inimesi keda masseerida," lausus neiu ohates,"ma annaks vist kõik, kui keegi mulle ka massaazi hetkel teeks." See oli ka tõsi, sest neidise lihased valutasid ikka veel eilsest trennis.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 10, 2015 17:39:14 GMT 2
"Pole hullu," muigas Jay. Häälepaelad lisaks töötamist pahaks ei pannud. "Kellegi mudimine võtab siis nii läbi?" küsis ta, sest ta polnud isiklikult kunagi mitut inimest üle 5 minuti masseerinud. Ja üldse oli ta selles keskmisest halvem. "Kusjuures, see kõlab lõõgastavalt nii, et ma peaks ise ka millalgi su laualt läbi käima." muigas mees. "Lihasvalu on levinud värk." lisas ta seejärel. Vaevalt, et Lilith viitsiks kuulda selle kohta täpsemalt, kuigi Jay võis talle sellest pikalt ja laialt rääkida. Mees lonksas enda kohvi ning küsis peale seda: "Kaua sa magada said, enne kui ma su üles äratasin?"
|
|
22-aastane; massöör
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Lilith Clinton on Sept 12, 2015 16:09:57 GMT 2
Neidis naeratas sellepeale. Ega see häälele tõesti midagi halba ei tee. "Tee ise seda terve päev ja siis ma küsin sinult seda sama," lausus Lilith kerge naeruga ning lonksas enda kohvi. Nagu ennem öeldud oli tal täna palju inimesi ning keskmiselt kulutas tüdruk ühe inimese peale 20 minutit. Ning see oli vägagi väsitav. Vähemalt hoiab vormis. "Kui tahad, eks sa siis tule," ütles neidis muigega. Jay'd võib neidis vabalt masseerida. Lilith noogutas, tal on lihasvalu päris mitmel korral olnud. "Ma ei tea, võib-olla pool tundi võinii," arvas neidis. "Mis täna õhtul ka plaanis on?" päris Kath mehelt.
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 12, 2015 16:53:38 GMT 2
"Ma jään pigem spordisaali," vastas Jay ning libistas käega juustest läbi."Ma katsun endale siis mingi mõistliku aja vaadata, et su lauale magama jääda, ja, kas su uni kadus ära?" küsis mees muiates, "ma võin ära minna, kui sa edasi magada tahad," kiusas ta Lilithit. "Tegelikult pole midagi kindlat plaanis," ütles ta seejärel õlgu kehitades. Päev oli tihe olnud ning muuks peale töö, mõtlemiseks eriti aega ei jäänud. "Ja sul?" uuris Jay naiselt tema plaanide kohta.
|
|
22-aastane; massöör
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Lilith Clinton on Sept 13, 2015 12:55:55 GMT 2
"Seda ma arvasin," lausus neidis muigega ning jõi viimase kohvi tilga ära. Nüüd oli energiat palju rohkem, kui ennem. Eks seda andis juurde ka see üürike uni, mis tal oli. "Parim päev millal tulla on kolmapäev, sest siis ei ole mul eriti palju kliente," lausus Lilith. Millegi pärast ei käidud kolmapäeviti tema juures eriti tihti. Pigem valiti kas esmaspäevane päev või laupäevane. "Ei taha ma midagi," lausus ta ning tõusis ise ja jalutas kraanikausi juurde. Seal pesi ta enda kruusi ära ning pani selle resti peale kuivama. "Ma pole veel kindel," pidi Lilith tõdema,"teeks midagi koos?"
|
|
22-aastane; treener
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Jay Dillon on Sept 13, 2015 16:11:21 GMT 2
"Selge, jätan meelde." kinnitas Jay lootes, et talle päriselt ka meelde jääb see, et ta kolmapäeval Lilithit tööl külastab. Ta lõpetas ka enda kohvi ning läks ja pesi selle samuti kraanikausis ära, vaevalt, et keegi teine seda pesta oleks viitsinud. "Mulle sobib," vastas mees naise küsimusele, "on ettepanekuid? Kõik, mis hotellist väljas pool on sobib mulle."
|
|