27-aastane; CEO
Hotelli omanik
Jan 30, 2016 0:29:39 GMT 2
Never let success get to your head and never let failure get to your heart.
|
|
|
Post by Christian Garcia on Sept 14, 2015 16:08:52 GMT 2
Christian noogutas, kui Lilithi vastust kuulis. Vahel nii juhtub, jah. Tunded kaovad või muutuvad aja jooksul. Aga sellele järgnes Adami selgitus nende lahkuminekule ja see pani tõepoolest mehe imestama. Kas see oli tõsi? Ega ta ei julgenud küsida ka, vaid vaatas lihtsalt hämmastunult Lilithi poole. "Selge," sõnas Christian ja seejärel meenus talle Lilithi ennist küsitud küsimus. "Me, ee, mõned aastad," vastas Christian. Nad olid esialgu lihtsalt olnud mingid joomasemud, aga aeg kujundas neist sõbrad. Chris võttis oma toidu vastu, mis talle kuumalt letilt taldrikule tõstetud oli, ja samuti oma joogi. Seejärel hakkas mees vaba lauda otsima ja nägi selle asemel, kuidas Amanda tema sõbra eemale rebis. Ei tea, kas nad tahtis kahekesi olla? "Kuhu sa istuda tahaksid?" uuris Christian Lilithi käest, sest too seisis endiselt tema juures.
|
|
22-aastane; massöör
Hotelli tööline
"Three things cannot hidden anymore - The Sun, The Moon and The Truth."
|
|
|
Post by Lilith Clinton on Sept 14, 2015 17:42:17 GMT 2
Neidise üllatuseks tõi Adam lagedale ühe teooria, mis oli täiega vale. Vähemalt seekord ei olnud neidis koos Adamiga tema raha pärast. No, kui aus olla siis algul see plaan tüdrukul oli aga mingi hetk sai ta aru, et ta ei saa seda teha. Kui tüdruk mehele otsa vaatas, nägi ta, et Chris vaatab teda hämmeldunud. Kas ta uskus Adami juttu? Samas, miks ma mitte, kui nad on sõbrad. Lilith ainult noogutas sellepale, kuna olukord oli siin väga piinlik. Pealgi sai neidis kätte ka enda salati ning hoidis seda enda käes. Õnneks aga purustas selle pingelise olukorra Amanda, kes Adami ära viis. Nüüd saab Lilith väikest seletus tööd teha. Tüdruk avas just suu, kui mees küsis istumise kohta. "Sinna sobib," lausus neidis ning näitas ühe laua poole. Nad hakkasid sinnapoole kõndima ning kohale jõudes istus neidis laua taha. Kui seda oli teinud ka Christian alustas tüdruk juttu:"Christian, ma tean, et sa võib-olla ei usu mind aga see mida Adam ütles ei ole tõsi. Jah, ma olin temaga koos ja me läksime lahku aga mitte sellepärast, et tal raha ei olnud. See on ainult Adami arvamus."
|
|
27-aastane; CEO
Hotelli omanik
|
|
|
Post by Christian Garcia on Sept 14, 2015 17:55:10 GMT 2
Christian jalutas tolle laua juurde, mille Lilith oli välja valinud, ja istus sinna taha nii, et ta tüdrukuga vastamisi oleks. Toidu ja joogi asetas mees laua peale ning rebis pakendi lahti, kus oli sees plastikkahvel, -nuga ja salvrätik. Kahvli ja noa sealt välja võtnud, oli Chris valmis sööma, aga Lilith alustas juttu teemal, mis oli mehe arvates juba lõpetatud. "Nii et Adam lihtsalt valetas mulle?" küsis Chris, "miks ta peaks mulle valetama? Ainus loogiline vastus sellele on see, et ta pole sinust üle saanud." Millegipärast see fakt häiris pisut meest, et Adam võib-olla ei ole Lilithist üle saanud. Aga miks ta üldse oma pead vaevas? Sõprade eksid on off limits. Christian ei teadnud Lilithit nii hästi, et teada, kas see, mida Adam ütles, võis üldse tõsi olla. Mees oli raskesse olukorda pandud, kuna ei teadnud, kelle sõnu uskuda.
|
|
22-aastane; massöör
Hotelli tööline
"Three things cannot hidden anymore - The Sun, The Moon and The Truth."
|
|
|
Post by Lilith Clinton on Sept 14, 2015 18:12:53 GMT 2
Ka neidis pani enda asjad lauale aga hetkel ei tahtnud ta koheselt süüa. Pigem tahaks ta mehega asjad selgeks rääkida. See poleks hea, kui asjad jääksid segaseks. "Ma ei tea," lausus neidis. "Äkki talle ei meeldinud see,et me lahku läksime ja siis lohutas end ideega, et ma jahtisin ainult tema raha," ütles neidis enda arvamuse. Võis aga olla ka nii, et Adam oli ikka veel neidisest sissevõetud. Tüdruk vaatas siiralt mehele otsa ning lootis, et mees usub teda. Chris on hakanud Lilithile tõsiselt meeldima, aga ei sa salata, et selles on veidikene ka mängus mehe võim. Aga enamus põhjus, miks Christian naisele meeldib on tema iseloom ja välimus. Kas Adam oli tõesti rikkunud suhte Lilithi ja Christiani vahel? Kas kõik oli läbi?
|
|
27-aastane; CEO
Hotelli omanik
|
|
|
Post by Christian Garcia on Sept 14, 2015 18:39:31 GMT 2
"Võib-olla," sõnas mees vaid selle peale. "Ma lihtsalt ei näe, nagu asjad oleksid teie vahel klaaritud. Sõprus sinuga võib olla talle probleemiks," lausus Christian. Vastupidist väidet ta ei toonud välja, sest tundus, et Lilithil polnud midagi selle vastu, et Chris Adamiga sõbrustas. Või oli? Eriti veel võis sellest probleem tekkida, kui Adam arvas, et Lilithi ja Christiani vahel on midagi enamat kui sõprus. Igatahes kavatses mees nüüd sööma hakata, kuna kõht oli tühi. Selle jaoks õngitses ta kõik kanafilee tükid varda pealt taldrikule ja asus sööma, juues kõrvale ka õlut.
|
|