|
Post by Deleted on Sept 10, 2015 22:43:18 GMT 2
Nina oli väga vales kohas jäänud kontserdi kuulama. Seetõttu otsustas ta baarileti juures olevast rahvast pisut kaugemale minna ja lavale lähemale, aga see plaan läks tal nihu, sest põrkas kellegagi kokku. Nina oli sunnitud sammu tagasi astuma põrke tagajärjel ning osa tema kokteilist lendas topsist välja liivale. "Kuidas võtta. Neljandik mu kokteilist on läinud, aga minu endaga pole midagi hullu juhtunud," sõnas Nina õhkõrna muigega. "Aga tänan muretsemast," lisas naine veel. Ta mõtles seda tõsiselt, sest enamus mehed on jobud, keda ei huvita väga, kus nad trügivad ja kellele otsa jooksevad. "Ma olen Nina," tutvustas naine end, aga ise ei saanud ka väga aru, miks. Võib-olla oli tema jaoks klapp hea või oli kutt lihtsalt nii faking kuum. "Kuhu sa üldse sellise kiiruga minemas olid, et mu teele ette juhtusid?" uuris Nina naeratades.
|
|
26-aastane
Hotelli külastaja
|
Post by Adam Lucas Clame on Sept 11, 2015 23:39:44 GMT 2
Jah, see pisiasi on Christianile rääkimata jäänud, et ta lühikest aega Lilithiga koos oli. Ilmselgelt polnud Lilith temast kunagi huvitatud olnudki, arvas vaid, et Adamil on pangakontol üks kaunis summa, mida mees siis rõõmsalt tema peale kulutab. No ei, Adam ei ole sedasorti mees. Ta pole mingi vaene poiss, aga suhtest ootab ta ikka midagi palju enamat, kui naise rahakotiks olemist. Adam pani demonstratiivselt käe ümber Lilithi, naeratas lõbusalt ja vaatas oma sõbrale otsa:"Kujuta pilti, mõned kuud tagasi olime me veel suhtes." Adam lasi oma ekstüdrukust lahti ja tervitas kalliga hoopis Christiani õde. Seda administraatoritüdrukut, kelle pärast Chris koguaeg pead vaevab, et too ikka korralikult käituks.
|
|
21-aastane; Administraator
Hotelli omanik
|
Post by Amanda Garcia on Sept 12, 2015 2:59:36 GMT 2
Amanda vaatas,kuidas Adam oma eksile käe ümber pani. Hea küll, päris veider värk. Oma venda kallistas ta vastu ja muigas too sõnade peale "Eks ma üritan." ütles Amanda ja võttis oma joogist lonksu. Järsku sai ta ka ootamatu kalli Adam'ilt. See, et Adam Amanda't kallistas juhtus väga harva ja Amanda kasutas juhust ära ning kallistas Adam'it tugevalt vastu.
|
|
22-aastane; massöör
Hotelli tööline
"Three things cannot hidden anymore - The Sun, The Moon and The Truth."
|
|
|
Post by Lilith Clinton on Sept 12, 2015 9:16:27 GMT 2
Oli jah juhtunud nii, et neidisest oli peaaegu saanud mehe isiklik massöör. Eks iga asja jaoks ole esimene kord. Lilith ei teadnud üldse, et Adam ja Chris üksteist tunnevad. Sellepärast oli ka suurem tüdruku üllatus meest koos Christianiga näha. Või teda üldse siin hotellis näha. Neidis oli just valmis enda suu avama aga enne seda jõudis Adam ta enda haardesse haaras. "Tõsi see on," vastas tüdruk kerge naeratusega. Nende kahe suhtest ei olnud palju aega möödas. Peagi lasi Adam temast lahti ning tüdruk suunas enda pilgu Christiani poole ning naeratas talle kergelt. Olukord oli tulnud ootamatult ning Lilithil ei olnud enam meeles, mida ta mehele ennem öelda oli tahtnud.
|
|
22-aastane; vetelpäästja
Hotelli tööline
|
Post by Noah Hunter on Sept 12, 2015 16:16:49 GMT 2
Nina oli väga vales kohas jäänud kontserdi kuulama. Seetõttu otsustas ta baarileti juures olevast rahvast pisut kaugemale minna ja lavale lähemale, aga see plaan läks tal nihu, sest põrkas kellegagi kokku. Nina oli sunnitud sammu tagasi astuma põrke tagajärjel ning osa tema kokteilist lendas topsist välja liivale. "Kuidas võtta. Neljandik mu kokteilist on läinud, aga minu endaga pole midagi hullu juhtunud," sõnas Nina õhkõrna muigega. "Aga tänan muretsemast," lisas naine veel. Ta mõtles seda tõsiselt, sest enamus mehed on jobud, keda ei huvita väga, kus nad trügivad ja kellele otsa jooksevad. "Ma olen Nina," tutvustas naine end, aga ise ei saanud ka väga aru, miks. Võib-olla oli tema jaoks klapp hea või oli kutt lihtsalt nii faking kuum. "Kuhu sa üldse sellise kiiruga minemas olid, et mu teele ette juhtusid?" uuris Nina naeratades. Kui neidis ütles, et tema jook oli liivale lennanud, märkas ka poiss ise seda. "Ma võin Teile uue joogi osta, kui soovite," lausus Noah sellepeale.Tal ei oleks selle vastu midagi, sest tema pärast oli neidise jook liiva sisse imbunud. "Pole tänuväärt," mehe arvates on see loogiline, et kui sa teed kogemata kellelegi liiga või midagi sellist, siis sa ikka küsid kas juhtus midagi. Need mehed, kes seda ei teinud olid tõesti jobud ja isekad. "Meeldiv tutvuda Nina," lausus Noah naeratusega,"Noah," vastas ta ka enda nime. Ka mees pani seda tähele, et neidis oli väga-väga ilus. "Tegelikult mul ei olnudki kiire, keegi lihtsalt koperdas minule otsa ja siis mina sinule," jutustas poiss lühidalt,"aga muidu ma suundusin mere äärde," lisas ta juurde ning osutas merele, mis eemal paistis.
|
|
19-aastane; Ettekandja restoranis
Hotelli tööline
I’m not toy with what you can play and then throw away. I have feelings too
|
|
|
Post by Christina McGee on Sept 12, 2015 22:20:35 GMT 2
Christina istus niisama baarileti taga ning jõi oma mitte alkoholiga kokteili kui see sai joodud tellis ta uue, mis ka sisaldas alkoholi juba. Ta ei kavatsenud end väga purju joota aga siiski mingi osa tuleb kasuks. Kui aus olla siis neiul ei olnud siin just kõige lõbusam. Ta kuulas niisama vaikselt bändi ja jõi kokteili. Enamusel tundus siin midagi teha olevat, kellegiga rääkida aga Christina ei tahtnud jutuajamisele vahele segeda seega ta istus siin niisama ning igavles.
|
|
18-aastane
Hotelli külastaja
My plan B is to become a superhero.
|
|
|
Post by Alex Redbird on Sept 13, 2015 12:13:32 GMT 2
AAlex ei suutnud kuigi kaua üksi olla, seega ta läks mingi suvalise tüdruku juurde, kes nägi välja sama üksi, kui tema ning alustas juttu. "Hei, kas sa tahaksid tantsida? Ma ei usu, et sul üksi juues lõbus on." naeratas neiu võõrale ning toetas ennast vastu baariletti, mille taga too istus.
|
|
21-aastane; baarmen
Hotelli tööline
|
Post by Jason Nicholas on Sept 13, 2015 18:04:05 GMT 2
Jason oli juba päris kaua üksi baaris passinud ja mõtles, et võiks koju minna, aga plaanid muutusid, kui baari tuli üks tumeda päine neiu. Jas vaatas teda ning suu vajus tal ka natuke lahti. Neiu oli väga atraktiivne ja kui Jason tema juurde hakkas minema siis nägi ta, et neiu rääkis kellegagi seal juttu juba. Jason istus tagasi pukile ja lihtsalt imetles seda neiut, kuid natukese aja pärast otsustas ta ikkagi nende jutule vahele segada. Ta läks tüdrukute juurde ja vaatas oma silmarõõmule otsa "Tere. Vabandust, et segan, aga ma lihtsalt pean ütlema, et sa oled väga kaunis tüdruk ja kas sa oleksid huvitatud minuga tantsima tulema?" küsis Jason natuke häbeliku tooniga.
|
|
27-aastane; CEO
Hotelli omanik
Jan 30, 2016 0:29:39 GMT 2
Never let success get to your head and never let failure get to your heart.
|
|
|
Post by Christian Garcia on Sept 13, 2015 20:28:39 GMT 2
See olukord seal oli päris awkward. Oleks Chris teadnud, oleks see ikkagi awkward olnud. Aga kuna sel teemal juba jutt käis, siis miks ta oleks pidanud teema lõpetama? Polnud tema asi küll torkida teiste eraelus. Teda see aga ei huvitanud. "Miks te siis lahku läksite?" küsis ta. Võimalik, et ta oli oma sõbra peale pisut armukade, aga ei näidanud seda välja. Järjekord liikus edasi ja Chris astus leti ette. Ta võttis ühe kanalihašašlöki varda ning kõrvale salati ja friikad. Lisaks tellis mees uue õlle toidu kõrvale, sest viimase lonksuga sai pudel tühjaks.
|
|
22-aastane; massöör
Hotelli tööline
"Three things cannot hidden anymore - The Sun, The Moon and The Truth."
|
|
|
Post by Lilith Clinton on Sept 13, 2015 20:43:42 GMT 2
Awkward oli see olikord tõesti. Parema meelega ei räägiks neidis sellel teemal edasi. Mitte, et midagi varjata oleks aga minevik jäägu minevikku. Aga kuna Chris selle kohta küsis, peab siis ka vastama. "Amm.. Mida aega edasi seda enam tundsin, et see suhe ei vii meid sinna, kuhu ma tahaksin ja siis oli targem lahku minna," Lilith võis küllseda juttu veidikene ilustada aga põhimõte oli siiski sama. Neidis liikus ka edasi ning tellis endale lihtsalt ühe salati. Lilithil oli veel jooki alles ning sellepärast ei tellinud ta endale uut. "Kaua te Adamiga sõbrad olete olnud?" tundis neidis huvi ning suunas küsimuse Christianile.
|
|
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Christina McGee on Sept 13, 2015 21:29:43 GMT 2
AAlex ei suutnud kuigi kaua üksi olla, seega ta läks mingi suvalise tüdruku juurde, kes nägi välja sama üksi, kui tema ning alustas juttu. "Hei, kas sa tahaksid tantsida? Ma ei usu, et sul üksi juues lõbus on." naeratas neiu võõrale ning toetas ennast vastu baariletti, mille taga too istus. Christina oli üllatanud kui keegi võõras tuli tema juurde ning kutsust teda tanstima. "Hey," vastas ta neiule vastu siis nüüd. "No võib ka juu tantsima minna. Ega ei ole kohe üldse lõbus üksi juua," lausus ta võõrale vastuseks kergelt naeratedes. Tal ei olnud tantsimise vastu mitte midagi kuigi kõige parem ta selles ka nüüd polnud. Ta võttis viimased lonksu oma kokteilist ning oli valmis tantsimima minema kui see võõras neiu oli valmis ilmselt.
|
|
18-aastane
Hotelli külastaja
My plan B is to become a superhero.
|
|
|
Post by Alex Redbird on Sept 13, 2015 21:55:31 GMT 2
Ka Alex oli kergelt üllatunud, kui üks suvaline kutt otsustas teda kõnetada. Päris veider situatsioon kui temalt küsida. Kuti närvilisus oli armas ning Alex otsustas, et tantsib temaga kindlasti, hiljem. Praegu aga pilgutasta mehele silma. "Sorri, mate, pead veidi ootama," naeris ta siis kergelt ning kadus koos blondi tüdrukuga tantsuplatsile.
|
|
26-aastane
Hotelli külastaja
|
Post by Adam Lucas Clame on Sept 13, 2015 22:29:09 GMT 2
Adam polnud üldse üllatunud seda küsimust kuuldes, ta oleks ise ilmselt sama küsinud. Samuti ei üllatunud ta selle üle, millise vastuse Lilith sellele küsimusele andis. Kus nüüd alles ilustas! "Lilith jättis mu maha, sest mu finantsiline seis polnud pooltki seda, mis praegu," andis Adam sõbrale kenasti mõista, et Lilith ta kõigest sellepärast maha jättis, et mehel polnud tema meelest piisavalt raha. No mida sa ikka üliõpilasest ootad? Ta ei saanud ju kogu vaba aega tööl ka veeta, Lilithi jaoks oli ka aega vaja leida ju. Samas, tuli välja, et see oli olnud vaid ajaraisk. Kas Lilithil üldse mingid tunded kunagi tema vastu olid? Adamil igatahes on need kõik kadunud. Adam ostis omale ka süüa. Õlu oli vahepeal otsa saanud ja pudel leidis end prügikastist. Uut ta ei tellinud, polnud tahtmist rohkem juua.
|
|
21-aastane; Administraator
Hotelli omanik
|
Post by Amanda Garcia on Sept 14, 2015 14:13:32 GMT 2
Amanda pööritas silmi. Ta ei viitsinud enam Adam'i ja Lilith'i suhte kohta midagi kuulda. Amanda võttis Adam'i käevarrest kinni "Lähme võtame istet äkki." pakkus Amanda ja hakkas ühe vaba laua juurde Adam'iga minema. Endale ta süüa ei võtnud, kuna ta oli juba söönud. Nüüd pidi lootma, et ta sai kutiga ikka kahekesti jääda.
|
|
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Christina McGee on Sept 14, 2015 15:01:48 GMT 2
Christina korraks isegi muigas seal kui see võõras tüdruk ütles, et võõras poiss peab veidkene ootama kuna see võõras tüdruk tahtis temaga tantsida mõndae aega. Chrissu siis kaduski üsna pea peale seda koos selle tumedapäise tüdrukuga tantsima. Ta mõtles siis pikalt, et kas oleks mõistlik end tutvustada ka või ei. "Ma olen muidu Christina," ta siiski viisakusest tegi seda tantsu ajal, nii et see teine neiu ikka kuuleks teda.
|
|