24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
Post by Joshua Garcia on Sept 20, 2015 21:37:00 GMT 2
Nii nagu Petunial oli enda arvamus oli ka Joshual, süüdistades peas ikka Petuniat kõiges. Selles suhtes oli Josh tõesti põikpäine, ta oli enda otsustes ja nägemustes kindel ning teda ümber veenda oli väga raske. Tõesti olid paljud arvanud, et naine oli Joshi muutnud ning alguses uskus seda mees isegi, kuid üsna pea selgus, et ei. Joshua oleks ilmselt üsna pea peale lahku minekut uuesti nõus sebima hakata, aga nad läksid lahku parajalt suures tülis. Mees ise arvas, et ega ta midagi väga halba ei ole. Pidutsemine on ju ometi kõigile lubatud. Võibolla poleks sellest nii suurt asja tulnud, kui Josh oleks ka Petunia kaasa võtnud, kuid kutt arvas, et see oleks olnud ilmselge vabaduse piiramine. Arvatavasti olid nad lõpuks mõnda aega koos lihtsalt harjumusest.
|
|
22-aastane; toateenindaja
Hotelli tööline
I'm gonna live till I die.
|
|
|
Post by Petunia Evans on Sept 21, 2015 17:38:49 GMT 2
Eks nad mõlemad süüdistasid üksteist, kuna ei tahtnud tunnistada, et olid ka ise vigu teinud. Keegi ei taha seda tunnistada. Algul tundus see jah nii aga siis, kui mees hakkas väljas käima ning nad kaks ei veetnud enam aega koos oli arusaada, et nüüd on kõik. Rohkem nende suhe ei toimi. Viimane tüli nende kahe vahel oli tõesti suur. Ühtegi sellist polnud neil kunagi olnud ning peale seda oli kindel, et nende suhe on läbi. Petunia vaatas veel natuke meest ning sai siis aru, et kui loll oleks uuesti loota, et neist kahest saaks paar. Sellepärast ajas neidis ennast sirgu ning lõpetas laua puhastamise. Ta ei öelnud midagi vaid suundus viimast kohta koristama milleks oli kapp, kus asusid erinevad kaustad ja raamatud.
|
|
24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
Post by Joshua Garcia on Sept 22, 2015 20:00:29 GMT 2
Nii see kord oli olnud jah. Viimane tüli oli tõesti saatuslikuks osutunud, kuigi arvatavasti poleks nad ka siis enam kaua koos olnud, kui tüli poleks olnud. Kui Petunia laua juurest minema suundus paistis Joshile, et naisel oli veidi pettunud nägu peas. Noh, Joshua arust oleks olnud mõttetu uuesti proovida, sest arvatavasti oleks see sarnaselt lõppenud. Võibolla veel suurema tüliga. Ja üldse, Josh polnud väga palju muutunud. Vaadates, kuidas Petunia kapi kallale suundus jätkas Joshua hetkeks enda tööd, kuid see tüütas ta nüüd ümbes viie sekundi pärast ära. Mees otsustas selle, kas kodus või homme ära lõpetada. Ta pakkis enda asjad kokku ja lülitas arvuti välja, kuid toolilt ei tõusnud. Ta jäi pea viltu Petuniat vaatama ja vajus mõttesse.
|
|
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Petunia Evans on Sept 22, 2015 21:13:08 GMT 2
Parem õudne lõpp, kui lõputu õudus ehk siis parem lõpetada suhe ennem, kui see läheks veelgi hullemaks. Seda olid nemad ka teinud. Võib-olla oligi neidis veidike pettunud. Miski temas lootis midagi aga siiski surus ta need alla, kuna need olid lollid tunded. Lihtsalt ühed tunded, mis kerkisid korraks esile. Neidis ei pidanud kaua kappi puhastama, kuna seda puhastati juba eile ja ka eelnevatel päevadel. Tema arvates oli imelik iga päev seda kabineti puhastada. Seal ei toimunud midagi ,mis selle nii mustaks oleks teinud. Petunia kuulis, kuidas mees hakkas enda asju kokku panema. Lõpuks. Aga peale seda, kui mees oli toimetustega lõppenud ei kuulnud tüdruk, et mees oleks tõusnud või midagi sellist. Scar pööras selja ning nägi ,kuidas mees teda vaatab. "Mis on?" küsis Scar,"kas ma ei tee enda tööd piisavalt korralikult?" Midagi pidi ju viga olema, kui mees teda vaatas.
|
|
24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
Post by Joshua Garcia on Sept 27, 2015 15:47:31 GMT 2
Tõsi ta oli jah. Joshua kortsutas Petunia küsimuse peale kulmu. Ilmselt oli mees teda liiga kauaks vaatama jäänud. "Midagi pole," vastas mees, kuid ei sättinud ennast veel kuskile, "miks sind minu arvamus huvitab?" küsis Josh lisaks. Kuigi ausalt öeldes, polnud Petunia koristamisel midagi viga tuli Joshual tavapärane tuju lihtsalt niisama kellegi kallal nokkida. Nüüd jäi ohvriks naine. "Tegelikult jah, üks koht jäi vahele kui ma aus olen."
|
|
Hotelli tööline
|
|
|
Post by Petunia Evans on Sept 27, 2015 19:46:15 GMT 2
Neidis vaatas meest ning ootas tema vastust. Enda arvates oli ta enda tööd päris hästi teinud. Kõik kohad, mis vajasid koristamist, olid puhtad. "Mind ei huvitagi see aga sa vaatasid mind imelikult," vastas neidis,"ja kui ma teen midagi valesti tahan ma sellest kohe teada saada," lisas ta veel juurde ning pööras uuesti mehele selja, et enda tööd lõpetada. Aga siis lausus mees, et neidis oli siiski ühe koha vahele jätnud. "Ja kus kohas see on?" küsis Petunia ning pööras end uuesti mehe poole.
|
|