24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
hello
Sept 13, 2015 16:38:27 GMT 2
Post by Joshua Garcia on Sept 13, 2015 16:38:27 GMT 2
Peale väsitavat ja stressirohket päeva kontoris otsustas Josh ennast päeva lõpuks baaris lõdvaks lasta. Mõned dringid ei tee kellelegi liiga ning lisaks aitasid need tõesti hästi stressi vastu. Joshua tellis endale mõned joogid ajades samal ajal baarmeniga tujutult juttu. Saanud enda joogid kätte jäi ta siiski leti taha istuma juues samal ajal pitsid, millest alkoholi seveeriti, tühjaks. Päris purupurju Joshua ennast juua ei kavatsenud, vähemalt baaris mitte. Seda võis ta pärast kodus omaette teha. Joshua pani taskus vibreeriva telefoni hääletule, sest erilist tuju tal kellegagi rääkida ei olnud. Olnud pannud telefoni taskusse tellis ta endale uued joogid.
OT: Brylee
|
|
23-aastane; Juhataja asetäitja
Hotelli tööline
|
hello
Sept 13, 2015 17:30:29 GMT 2
via mobile
Post by Brylee Holt on Sept 13, 2015 17:30:29 GMT 2
Brylee tööpäev lõppes pisut hiljem, kui graafik seda näitas. Terve päev oli ta oodanud, et saaks koju minna, aga kui see aeg viimaks kätte jõudis, tahtis neiu hoopis pisut baaris lõõgastuda. St Regis oli ju linna üks mainekamaid baare ja otse hotellis - polnud vaja kaugele minna. Sinna jõudes vaatas Bryles pisut ringi ja märkas baarileti ääres üht tuttavat nägu. Aga see nägu oli kuidagi tujust ära. "Hei, Joshua. Miks nii morn?" uuris naine, kui oli meheni kõndinud. Baarmanilt tellis Brylee endale ühe alkoholivaba puuviljakokteili, sest ta oli autoga, ja väikese portsu friikaid koos ketšupiga, sest kõht oli pisut tühi. Seljas oli naisel valged paeltega kontsakingad, valged teksad ja heleroosa siidist pluus. Kui Brylee oli tellimuse esitanud, võttis ta mehe kõrval pukil istet.
|
|
24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
Post by Joshua Garcia on Sept 13, 2015 20:59:28 GMT 2
"Brylee," tervitas Joshua äsja saabunud neidu. "Pikk ja stressirohke päev, muud põhjust vast pole," seletas ta kuulates ja vaadates mida naine endale tellis. Joshua eelistas ise siiski alkoholi poolele jääda. "Ja, mis sind siis siia toob, ma pakun, et su tööpäev peaks läbi olema?" küsis Joshua uued dringid tellides, baarmen tõstis tühjad pitsid vaikides eest ära ja asendas need täidetutega.
|
|
Hotelli tööline
|
hello
Sept 13, 2015 22:01:28 GMT 2
Post by Brylee Holt on Sept 13, 2015 22:01:28 GMT 2
"Tööpäev on läbi jah," lausus Bry, "ma tahtsin lõõgastuda lihtsalt mõne hea kokteili ja friikate saatel. Kahjuks ma ise ei oska nii maitsvaid kokteile valmistada ja friikaid mul kodus hetkel pole," sõnas naine. Võib-olla ta oli lootnud kellegi tuttavaga kokku joosta. See oleks boonus olnud. Ja oligi, sest baarist leidis ta ju Joshua. "Kas ainult selles ongi põhjus, et pikk ja stressirohke tööpäev? Tundub, nagu oleks midagi rohkemat, arvestades seda alkoholikogust, mida sa alla kaanid ja juurde tellid," lausus Brylee, "kas ma pean sind täna koju viima?" See küsimus oli pigem naljana mõeldud, sest varsti ei jaksa mees äkki omal jalgel koju minna.
|
|
24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
hello
Sept 15, 2015 18:55:40 GMT 2
Post by Joshua Garcia on Sept 15, 2015 18:55:40 GMT 2
"Noh, see on kurb." muigas Joshua end pukil mugavamalt istuma sättised. "Kui ma mõelda viitsiks siis ma leiaks ilmselt mõne põhjuse veel." lisas kutt Brylee poole vaadates. "Kui sa tahad mind koju viia, siis sa võid mu koju viia. Mitte, et ma nii purjus oleks, et jalgu alla ei saa ja ausõna, ma pean piiri. Christian lööb maha mu kui mina, kui finantsjuht, siit laaberdades minema lähen, omakorda koomiline oleks veel see kui sina mind tassiksid." rääkis Joshua aegajalt pahameelega vahele turtsatades.
|
|
Hotelli tööline
|
hello
Sept 15, 2015 19:01:30 GMT 2
Post by Brylee Holt on Sept 15, 2015 19:01:30 GMT 2
"On küll kurb," muigas Brylee. Aga nüüd oli ta siin ja sai oma tahtmise ning enam nii kurb ei olnud. Baarman oli neiu kokteili valmis teinud ja asetas selle naise ette letile. Bry tänas meest ja lasi kogu tellimuse oma arvele kanda. Kokteil oli väga hea ja külm pealekauba, kuna seal oli purustatud jää sees. Nagu slushie, ainult puuviljamaitseline. "Ma ei ole piisavalt tugev, et sind tassida, seega pea piiri. Aga ma pean selle enda missiooniks seadma, et hoian sul silma peal, kuna muidu sa tõepoolest vajud siia leti äärde. Ning jah, sul on õigus, Christian lööks su maha, kui sina kui finantsjuht, siit laaberdades minema läheksid," rääkis Brylee kogu jutu mängleva muige saatel, korrates viimaks mehe endi sõnu, sest tõesed need olid. "Varsti ma saadan su siit minema ka. Kodus võid edasi juua, kui hing ihaldab, aga ära pohmakaga tööle ilmu. Siis on veelgi rohkem põhjuseid, et kontoritööd vihata." Köögist toodi naisele tema friikad ning ta võttis ühe näppude vahele, et see ketšupisse kasta ja seejärel suhu pista.
|
|
24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
hello
Sept 15, 2015 20:52:22 GMT 2
Post by Joshua Garcia on Sept 15, 2015 20:52:22 GMT 2
Joshua jälgis kuidas baarmen Bylee'le joogi andis ning jõi siis enda viimase klaasi jättes ühe veel täis. Isu see ära juua oli peaaegu kadunud, mis tõttu Josh selle baarmenil ära käskis panna, et tal isu see ära juua ei tuleks. Parem oleks tõesti piiri pidada. "Muskilt on küll," muigas Joshua naise käsi vaadates, "tänan, et kõik üle kordasid." lisas mees muiates. "Täpselt nii." kinnitas ta. Tegelikult oli valida, kas vihata kontoritööd või Christianit. Natuke tegi Josh mõlemat. "Aga väga armas, et sa minu pärast muretsed, jah." naeris Joshua ning lükkas kätega läbi juuste. Tüdruku friikad ajasid mehel endal ka kõhu tühjaks nii, et ta tellis endale samasugused. Baarmen teadis, et Joshua tasub arve siis kui minema läheb, mis tal hetkel veel plaanis ei olnud.
|
|
Hotelli tööline
|
hello
Sept 19, 2015 10:00:21 GMT 2
Post by Brylee Holt on Sept 19, 2015 10:00:21 GMT 2
Hea, et ta oma joogi ära andis. Muidu võis küll nii olla, et Josh täna öösel koju ei jõuagi. "Musklit natuke on, aga sinuga ei anna seda võrreldagi," muigas Bry. Neiu kehitas õlgu, kui Joshua mainis, et see on armas, et Brylee tema eest muretseb. "Ma hoian alati oma sõpradel silma peal," lausus neiu. Ta lonksas oma kokteili ja nosis siis friikaid edasi. "Muide, kas sa pärast küüti tahad?" uuris Bry, sest Josh oma autoga küll liiklema ei hakanud. Takso oleks olnud mehe teine variant.
|
|
24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
hello
Sept 20, 2015 12:48:25 GMT 2
Post by Joshua Garcia on Sept 20, 2015 12:48:25 GMT 2
Josh'il oli siiski kindel plaan koju jõuda. "Võime koos trenni teha," ütles Joshua naerdes Brylee poole vaadates. "Kas ma olen friendzoned?" küsis mees, jätkuvalt naerdes. Tegelikult ega tal midagi selles sõbratsoonis olemise vastu polnud. Brylee olekski vast tema jaoks liiga hea olnud. "Kui sa viitsid enda kütust mu peale raisata." kehitas mees siis naise küsimuse peale õlgu. Joshua oli kindel, et suudaks ka ise vabalt autot juhtida, kuid võibolla kalduks see valele poole teed ning gaasipedaal oleks põhjas.
|
|
Hotelli tööline
|
hello
Sept 20, 2015 18:33:56 GMT 2
Post by Brylee Holt on Sept 20, 2015 18:33:56 GMT 2
"Trenni tegemises jääks ma alla sulle, aga miks mitte," kehitas Brylee lõbusalt õlgu. "Oleneb. Kas sa tahad olla friendzoned?" uuris Brylee muigega. Tegelikult ei saanudki nad muudmoodi olla, sest Josh oli ju Petunia eks ja Petunia oli neiu parim sõbranna. Isegi, kui Joshua Brylee'le natuke meeldis, ei saanud ta nende tunnetega midagi peale hakatud. Keelatud oli oma sõprade eksidega käimine. Lihtsalt keelatud. "See pole mingi raiskamine," arvas Brylee. "Kui sa just oma hotelli sviidis ööbida ei taha. See on palju lähemal ju."
|
|
24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
hello
Sept 20, 2015 19:24:18 GMT 2
Post by Joshua Garcia on Sept 20, 2015 19:24:18 GMT 2
"Siis on diil," vastas Joshua kuulutades asja otsustatuks. Nüüd peavad nad lihtsalt millalgi Brylee'ga trenni minema. "Ei taha," ütles mees ausalt. Ta ei olnud kunagi kedagi tundnud, kes oleks tahtnud seal olla. Samuti polnud mehel ka naiste kuldreeglitest aru, mis siis, et neil endil umbes samad olid. Aga noh, reeglid on rikkumiseks ja arvatavasti on kõik neid rikkunud. "Kodu on hubasem, aga ma võin takso tellida, kui sa ei viitsi," arvas mees. "Või noh, ise võin ka koju sõita, see pole hullu," lisas ta arvates, et suudaks siiski autoga sõita. Vaevalt küll.
|
|
Hotelli tööline
|
hello
Sept 20, 2015 22:15:56 GMT 2
Post by Brylee Holt on Sept 20, 2015 22:15:56 GMT 2
See ei taha, mis mehe poolt kostus, oli kuidagi väga võluv Brylee jaoks. Ta sai aru, et tegu oli ausa vastusega ja see üllatas naist, sest ei oodanud midagi sellist. Tema ei tahtnud ju samuti mehe poolt friendzoned olla, aga poleks võib-olla julgenud seda välja öelda. "Ma tahaks öelda, et sa pole minu poolt friendzoned... aga sa oled Petunia eks ja ta on mu parim sõbranna," sõnas Bry, vaatades Joshua poole vabandava pilguga, sest kõik, mis ta praegu tahtis, oli mees oma koju viia ja üks imeline öö veeta. "Eiei," raputas Brylee pead, "taksoga sa ei lähe ja oma autoga kohe kindlasti mitte." Bry nosis veel oma friikaid ja tema kokteil sai peagi otsa. Friikate kõrvale tellis ta endale lihtsalt ühe koka jääga.
|
|
24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
hello
Sept 22, 2015 19:56:15 GMT 2
Post by Joshua Garcia on Sept 22, 2015 19:56:15 GMT 2
"Nii, et teoreetiliselt on see siiski friendzoned," ütles Joshua, sest vaevalt, et Brylee enda ja Petunia sõprust rikkuda tahaks. Joshual polnud selle kohta midagi arvata, et nad Petuniaga parimad sõbrad olid. Väike maailm. Veidi piinlik oleks küll olnud Petuniaga taas kohtuda, aga nad mõlemad olid enda kooselust üle saanud ja edasi liikunud. "Aga sa võid mulle helisata kui sa ümber mõtled," arvas Josh. Tal polnud mingit põhjust varjata seda, et Brylee talle atraktiivne tundus. "Paistab, et siis pead mu ise ära viskama." muigas mees.
|
|
Hotelli tööline
|
hello
Sept 22, 2015 20:29:22 GMT 2
Post by Brylee Holt on Sept 22, 2015 20:29:22 GMT 2
Brylee noogutas, samal ajal pilgu maha viies. Ega ta seda ei tahtnud. Aga muud võimalust polnud lihtsalt. Ta näksis veel paari oma friikat ja jõi kokat peale. Neid palju järgi polnudki, sest naine oli ju väikese portsu tellinud. "Kahtlen, et ma ümber mõtlen," sõnas Bry. Ta oleks kõigest väest tahtnud teha nii, et misiganes tal Joshuaga oli ei kõigutanud mingit moodi tema ja Petunia sõprust. "Aga hakkame minema?" pakkus neiu mõne aja pärast, sest friikad olid otsas ja koka joodud ning ta eeldas, et Joshua oli samuti valmis minema.
|
|
24-aastane; finantsjuht
Hotelli omanik
|
hello
Sept 27, 2015 15:51:24 GMT 2
Post by Joshua Garcia on Sept 27, 2015 15:51:24 GMT 2
"Ise tead," vastas Josh õlgu kehitades. "Võime minema hakata küll jah, ööseks baari jäämine ei tundu just eriti ahvatlev," ütles mees. Järgmine päev oli küll tööpäev, kuid ilmselt laseb Joshua endal sisse magada. Joshua maksis enda jookide eest ning andis baarimanile veidi tippi ka, lihtsalt niisama. Seejärel ajas Josh ennast püsti ning eneselegi üllatuseks koperdas hetkeks, kuid said tasakaalu siiski tagasi. Enam-vähem sirgelt suutis ta astuda ka.
|
|